Televisiebeugels

Kijk je graag televisie op de camping, maar vind je het zonde dat een televisie zoveel ruimte in beslag neemt? Dan is een tv beugel caravan of een tv beugel camper de uitkomst. Met zo’n beugel kun je de televisie gemakkelijk aan de camper-of caravanwand monteren. Met de televisie aan de caravanwand houd je ruimte over. Obelink heeft een ruim assortiment aan tv beugels, die je zowel in je caravan, camper of boot kunt gebruiken. Bekijk hieronder ons aanbod.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Gewicht 7 - 8 kg (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Schwaiger LWHD7050 MOTION 5 TV beugel
  Schwaiger LWHD7050 MOTION 5 TV beugel
  € 85,59
  • Max. draagvermogen: 50 kilo
  • VESA afstand: 200 x 200 mm, 300 x 300 mm, 400 x 200 mm, 400 x 400 mm, 600 x 400 mm
  • Kenmerken: Wandmontage
  Verkoop door SCHWAIGER GmbH - online

1 resultaat

per pagina

Tv beugel caravan in verschillende soorten

Een tv steun caravan is verkrijgbaar in verschillende soorten:

 • Vlakke beugel: Met een vlakke beugel kun je het scherm maar op 1 manier bekijken. Horizontaal of verticaal kantelen is niet mogelijk.
 • Kantelbare beugel: Met een kantelbare beugel kun je de televisie verticaal kantelen. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je de televisie niet op kijkhoogte kunt ophangen. Als de televisie dan iets te hoog hangt, kun je ‘m eenvoudig kantelen zodat je goed zicht hebt op de televisie.
 • Draaibare beugel: Met een draaibare beugel kun je de tv steun caravan horizontaal draaien. Ideaal als je vanuit de hele caravan televisie wilt kijken. Natuurlijk zijn er ook versies waarbij je zowel verticaal als horizontaal kunt kantelen.
Wat is het verschil tussen een tv beugel caravan of een normale tv beugel? Een tv steun caravan is in principe hetzelfde, alleen ze zijn een stuk compacter. Caravan televisies zijn toch vaak wat kleiner, waardoor je een kleinere beugel nodig hebt. Een kleine televisie komt tegenwoordig bijna niet meer voor in de gemiddelde woonkamer, vandaar dat er ook een speciale tv steun caravan is.

Tv beugel camper met vergrendeling

Sommige beugels hebben een speciale vergrendeling, waardoor je televisie ook tijdens het transport in je caravan of camper kan blijven hangen. Ideaal als je vaak van camping wijzigt, of als je het niet ziet zitten om iedere keer de televisie van de beugel te verwijderen als je gaat rijden.

Op welke hoogte komt de tv beugel caravan?

Belangrijk bij het gebruik van een tv steun caravan is de hoogte waarop je de beugel monteert. Bij een kantelbare beugel is dit minder belangrijk, omdat je de televisie goed kunt instellen op de kijkhoogte. Kies je voor een vlakke beugel waarbij je de televisie niet kunt bewegen, dan is het erg prettig als deze op de juiste hoogte hangt. Als je de televisie te hoog ophangt krijg je na een tijdje pijn in je nek tijdens het kijken.

Tv steun camper kopen

Heb je een goede tv beugel caravan of tv beugel camper gevonden? Dan kun je ‘m eenvoudig online bestellen. Wil je graag advies van een van onze productspecialisten? Dan ben je van harte welkom in onze megastore.

Producten vergelijken