Wi-Fi

Geen of slechte wifi verbinding op de camping? Dat wil tegenwoordig toch niemand meer! Obelink biedt daarom een ruim aanbod aan wifi versterkers voor camper en caravan. Met een wifi versterker voor de camping versterk je het signaal van de camping wifi, wat aangeboden wordt op de meeste campings. Met wifi op de camping in je tent of voortent kun je zorgeloos genieten van je vakantie! Bekijk hieronder ons assortiment aan wifi versterkers voor de camping en koop je wifi versterker direct online! Wil je nog meer weten? Neem dat contact op met één van onze specialisten of lees meer over de camping wifi versterkers.

Filter
10 resultaten 10
Van hoog naar laag sorteren
10 resultaten
 1. Alfa WiFi-Camp Pro 2v2 WiFi-versterker
  Alfa WiFi-Camp Pro 2v2 WiFi-versterker
  € 159,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 2. Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker
  Alfa WiFi-Camp Pro 3 WiFi-versterker
  Adviesprijs € 249,00 € 249,00 € 199,00
  Je bespaart € 50,00
  Verkoop door Obelink
 3. Megasat Connected LTE-WiFi-system
  Megasat Connected LTE-WiFi-system
  € 399,00
  Verkoop door Obelink
 4. Wifi Buddy mifi router
  Wifi Buddy mifi router
  € 79,00
  Verkoop door Obelink
 5. Strong LTE 300M 4G router
  Strong LTE 300M 4G router
  Adviesprijs € 99,90 € 99,90 € 79,95
  Je bespaart € 19,95
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 6. Wifi Buddy powerbank
  Wifi Buddy powerbank
  € 20,00
  Verkoop door Obelink
 7. Travel Vision 4G-WifiConnect Wi-Fi antenne
  Travel Vision 4G-WifiConnect Wi-Fi antenne
  Adviesprijs € 795,00 € 795,00 € 739,00
  Je bespaart € 56,00
  Verkoop door Obelink
 8. Wifi Buddy EU simkaart
  Wifi Buddy EU simkaart
  € 24,95
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink
 9. Nokia 8000 TV Streaming Box
  Nokia 8000 TV Streaming Box
  € 109,00
  Verkoop door Obelink
 10. Strong Android 4K TV streaming box
  Strong Android 4K TV streaming box
  Adviesprijs € 99,00 € 99,00 € 95,00
  Je bespaart € 4,00
  Waardering:
  80%
  Verkoop door Obelink

10 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Wifi versterker camping

Je wifi ontvangst versterken op de camping kan op meerdere manieren:

 • Een wifi versterker camping buitenantenne: Een wifi versterker buitenantenne is geschikt om het signaal tot wel 2 km onbebouwd te versterken in je (voor)tent, caravan of camper. Om op de camping wifi te ontvangen moet je normaal gesproken inloggen met de code van de camping. De buitenantenne versterker kun je direct aansluiten op apparatuur met een USB stekker, zoals bijvoorbeeld een laptop. Een nadeel van een wifi versterker buitenantenne is dat de antenne maar geschikt is voor 1 apparaat.
 • Een router: Een router zorgt er simpelweg voor dat je een eigen signaal creëert in je tent, caravan of camper. Hiervoor heb je nog wel de camping wifi nodig. Een router heeft een groot voordeel dat je het wifi kunt beveiligen met je eigen code en dat je er met meerdere apparaten op kunt inloggen, zoals bijvoorbeeld je mobiele telefoon en tablet. Obelink adviseert om een router altijd te gebruiken met een wifi versterker camping buitenantenne.
 • Complete pakketten: Naast routers, wifi versterker caravan en camper, biedt Obelink ook complete pakketten wifi versterkers voor op de camping aan. Hierin zit een wifi camping buitenantenne en een router. Het voordeel is dat je niets los hoeft aan te schaffen en dat je snel en eenvoudig kunt gaan genieten van je wifi signaal. Met een compleet pakket voor camping wifi kun je met meerdere apparaten inloggen. Op die manier kan iedereen met wie je op vakantie bent zorgeloos genieten van wifi ontvangst dankzij je wifi versterker camping.

Mini Repeater

Met een mini repeater vergroot je een bestaand wifi signaal. Zo’n repeater pikt het signaal van je wifi op en zendt deze opnieuw uit. Let wel op - meestal is het opnieuw uitgezonden signaal niet even sterk als de bron. De mini repeater kun je bijvoorbeeld ook goed inzetten in huis, als je ergens in huis slecht wifi signaal hebt.

Wil je nog meer weten over wifi versterkers voor op de camping? Of het nu een wifi versterker caravan of wifi versterker camper is, je kunt gewoon contact opnemen met onze specialisten.