Satellietvinders

Het is altijd een flinke klus om de juiste satelliet te vinden om televisie te kunnen kijken op de camping. Obelink heeft een ruim assortiment aan sat finders. Een sat finder is een hulpmiddel wat het makkelijker maakt om een satelliet te vinden. Waar je ook bent in Europa een satelliet finder is een must have in je kampeeruitrusting. Benieuwd welke satfinder iets voor jou is? Bekijk hieronder ons assortiment en maak je keuze.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
  1. Kleur Blauw (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
  1. Schwaiger digitale satellietfinder
    Schwaiger digitale satellietfinder
    Adviesprijs € 48,99 € 48,99 € 19,95
    Je bespaart € 29,04
    Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Sat finder is eenvoudig in gebruik

Een sat finder is zeer eenvoudig in gebruik. Je koppelt de sat finder altijd met een coax kabel aan de LNB, de kop van de schotel, en gaat vervolgens beginnen met het uitrichten. Als je ook gebruik maakt van een satelliet kompas wordt het uitrichten nog makkelijker. Als je de juiste satelliet hebt gevonden geven de meeste satelliet finders een akoestisch signaal en verspringt er een wijzer of je kunt het aflezen op de satfinder.

Een aantal sateliet zoekers zijn ook voorzien van een ingebouwde ontvanger. Op deze manier is het uitrichten van je schotel nog makkelijker. Wanneer je beeld krijgt op de satfinder dan weetje dat je op de juist ingestelde satelliet zit.

Satelliet kompas voor de satellietzoeker

Veel satfinders zijn uitgevoerd met een satelliet kompas, hierdoor krijg je een betere indicatie in welke richting je de schotel moet zetten. Enkele satelliet finders hebben zo’n kompas niet, hiervoor zijn er ook losse satelliet kompassen verkrijgbaar. Een satelliet kompas moet altijd waterpas gebruikt worden, doe je dit niet dan loop je het risico dat je de juiste satelliet niet kan vinden.

Tv kijken op de camping

Wanneer je tv wil kijken op de camping heb je allerlei accessoires nodig die je helpen om de perfecte beeldkwaliteit te krijgen. Een satellietzoeker is slechts een klein voorbeeld van de producten die je aan kunt schaffen. In onze blog "Wat heb ik nodig voor satelliet televisie op de camping", leggen we je precies uit wat er allemaal nog meer bij komt kijken.

Een satfinder kopen

Met een satfinder kun je dus gemakkelijk je schotel uitrichten. Een satfinder kopen doe je natuurlijk bij Obelink! Wil je nog meer weten over de satelliet finders of advies op maat? Neem dan contact met ons op of bezoek onze megastore in Winterswijk!