Raamisolatie

Ga je met de camper in de winter of zomer opstap? Dan is het verstandig om raamisolatie aan te schaffen zodat je camper, bus of auto de warmte binnen houdt in de winter of de warmte buiten houdt op de hete zomerdagen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een Do it yourself set aan te schaffen, hiermee moet je de raamisolatie voor je camper zelf maken. De raamisolaties, ook wel voorruitfolie genoemd, zijn voor zowel de binnenzijde als de buitenzijde van je camper verkrijgbaar.

Bekijk hieronder ons assortiment aan camper raamisolaties en koop je voorruitfolie direct online! Wil je nog meer weten? Neem dat contact op met één van onze specialisten of lees meer over de raamisolatie voor je camper.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk ProPlus (6) Verwijder dit artikel
6 resultaten
 1. ProPlus Fiat Ducato raamafdekking
  ProPlus Fiat Ducato raamafdekking
  Beschikbaar in verschillende kleuren
  € 65,90
  Waardering:
  84%
   Verkoop door Obelink
  • ProPlus Fiat Ducato raamisolatie
   ProPlus Fiat Ducato raamisolatie
   € 55,00
   Waardering:
   80%
    Verkoop door Obelink
   • ProPlus raamisolatie zuignappen
    ProPlus raamisolatie zuignappen
    € 4,95
     Verkoop door Obelink
    • ProPlus L anti ijs- en zonnefolie
     ProPlus L anti ijs- en zonnefolie
     € 5,95
     Waardering:
     93%
      Verkoop door Obelink
     • ProPlus standaard anti ijs- en zonnefolie
      ProPlus standaard anti ijs- en zonnefolie
      € 3,95
      Waardering:
      97%
       Verkoop door Obelink
      • ProPlus Fiat Ducato nonwoven raamafdekking
       ProPlus Fiat Ducato nonwoven raamafdekking
       € 59,90
       Waardering:
       93%
        Verkoop door Obelink

       6 resultaten

       per pagina

       Verschillende types raamisolatie voor je camper:

       • Raamisolatie camper voor de binnenzijde: De camper raamisolatie bestaat uit 7 lagen van verschillende isolatiematerialen en isoleert de cabine tegen weersinvloeden van buitenaf. De raamisolatie camper is zowel te gebruiken in de zomer als in de winter. Ook zorgt de voorruitfolie ervoor dat er geen condensvorming ontstaat. De raamisolatie voor de camper wordt eenvoudig bevestigd met 10 meegeleverde zuignappen. De raamisolatie camper is verkrijgbaar in veel verschillende modellen, dit heeft er mee te maken dat de raamisolatie op maat is gemaakt voor verschillende types campers.
       • Raamisolatie camper voor de buitenzijde: De raamisolatie voor de buitenzijde is in meerdere modellen leverbaar. Voor alleen de voorruiten en de beide zijruiten maar ook wordt er bij Obelink een raamisolatie aangeboden die passend is voor de gehele voorzijde van de ruit. De buiten raamisolatie camper wordt gemakkelijk bevestigd aan de deur, hierdoor wordt diefstal ook haast onmogelijk. Hierin zijn ook weer veel verschillende modellen voor verschillende campers leverbaar. Sommige mensen noemen dit model ook wel het anti ijsdeken.
       • Do it yourself: Staat je type camper er niet tussen of wil je raamisolatie camper liever zelf maken, dan is dit ook zeker mogelijk. De do it yourself kit heeft een afmeting van 3,5 x 1,55 meter, hierdoor is deze geschikt voor elke type camper, bus of auto. Je kunt de raamisolatie voor de camper dan zelf maken.
       • Raamisolatie caravans: naast dat er veel raamisolaties voor de camper verkrijgbaar zijn, zijn er ook raamisolaties voor je caravanraam verkrijgbaar. Deze raamisolatie is verkrijgbaar in verschillende maten, deze zijn afhankelijk van het grootte van je raam van je caravan. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk te gebruiken voor de bus of auto.

       Vraag het de raamisolatie & Anti vriesdeken specialist

       Wil je nog meer weten over de raamisolatie camper? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer!

       Producten vergelijken