Reinigen en onderhouden

Een schoon voertuig voordat je hem in de stalling zet, maar ook een schoon voertuig als je op vakantie gaat. Dat is toch wat iedereen wil. Dan is camper of caravan shampoo de ideale oplossing om je voertuig snel schoon te maken. Obelink heeft veel verschillende soorten caravan shampoo in het assortiment, ook camper en caravan wax. Daarnaast een ruim aanbod aan hulpmiddelen voor het schoonmaken van je voertuig, zoals telescopische wasborstels.

Bekijk hieronder snel ons assortiment aan camper en caravan shampoo en alle hulpmiddelen zoals wasborstels hieronder en bestel ze direct online. Meer lezen hierover? Lees dan hieronder verder.

Producten 73-81 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Pro Plus microvezel borstelhoes
  Pro Plus microvezel borstelhoes
  Adviesprijs € 7,95 € 7,95 € 5,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. 123 Products Press vuilwatertank reiniger
  123 Products Press vuilwatertank reiniger
  € 14,99
  Verkoop door Obelink
 3. Dometic Tank Cleaner vuilwatertank tabletten
  Dometic Tank Cleaner vuilwatertank tabletten
  Adviesprijs € 17,00 € 17,00 € 13,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 3,05
  Waardering:
  90%
  Verkoop door Obelink
 4. Obelink fietsendrager spray
  Obelink fietsendrager spray
  Adviesprijs € 12,95 € 12,95 € 8,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 4,00
  Verkoop door Obelink
 5. Tank O3 waterzuivering vervangingskern
  Tank O3 waterzuivering vervangingskern
  € 39,95
  Verkoop door Obelink
 6. Dr. Keddo vaste stoffen filter
  Dr. Keddo vaste stoffen filter
  Adviesprijs € 119,00 € 119,00 € 115,00 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 4,00
  Verkoop door Obelink
 7. Dr. Keddo vaste stoffen vervangingsfilter
  Dr. Keddo vaste stoffen vervangingsfilter
  € 26,95
  Verkoop door Obelink
 8. 123 Products Flash Cleaner wax
  123 Products Flash Cleaner wax
  Adviesprijs € 19,99 € 19,99 Vanaf € 11,99 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 8,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 9. Dr. Keddo TOP-Schutz beschermingsmiddel
  Dr. Keddo TOP-Schutz beschermingsmiddel
  Adviesprijs € 13,90 € 13,90 Vanaf € 11,90 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 2,00
  Verkoop door Obelink

Producten 73-81 van 81

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Camper en Caravan shampoo

Een Camper of caravan wassen doe je natuurlijk altijd met een goede caravan shampoo. Was je voertuig nooit met een autoshampoo. Autowasproducten zijn absoluut niet geschikt voor caravans, dit kan onherstelbare schade geven. Ook was je de caravan met caravan shampoo altijd van onder naar boven. Om het gemakkelijk te maken kun je altijd een wasborstel gebruiken, nog beter is een telescopische wasborstel. Hiermee kun je gemakkelijker overal bij om je voertuig gemakkelijk te reinigen. Pas wel op dat je een telescopische wasborstel niet gebruikt voor het reinigen van je ramen, doe je dat wel loop je de kans op krasjes. Een caravan shampoo is verkrijgbaar in een concentraat en in een gebruiksklare. Het voordeel van concentraat caravanshampoo is dat als je voertuig extreem vuil is dat je de verhouding met water wat kunt aanpassen voor een betere werking.

Caravan wax

Na het wassen van de caravan met caravanshampoo heb je het perfecte moment om een beschermende waxlaag op je caravan aan te brengen, dit doe je met speciale caravan wax. Het is wel een tijdrovende klus, maar door de behandeling van je caravan met caravan wax heb je meer jaren plezier van je mooie caravan of camper. ook bestaan er caravan shampoos die direct een waxlaag op je caravan of camper achterlaat.

Watertankreiniger

Naast het reinigen van je voertuig met een camper of caravan shampoo heb je natuurlijk ook een watertank. Deze zal ook gereinigd moeten worden met een watertankreiniger. Een watertankreiniger reinigt de schoonwatertank, de waterleidingen en de afvaltank van je caravan, camper of boot. Een watertankreiniger kun je gebruiken voor losse watertanks, jerrycans of watersystemen. Meestal gebruik je een watertankreiniger als je het systeem langere tijd niet gebruikt is, denk hierbij aan bijvoorbeeld de winterstalling. Een watertankreiniger verwijdert onder andere zeepresten of kalkaanslag. Ook zorgt een watertankreiniger ervoor dat geuren geneutraliseerd gaat worden.

Vraag het de specialist

Nog een vraag over het schoonmaken van je caravan? Lees dan eens dit blog: hoe maak ik mijn caravan schoon? Ben je er nog niet uit? Kom dan eens langs in onze winkel in Winterswijk of neem eens contact met ons op. We helpen je graag verder!