Wekkers

Moeite met op tijd wakker worden? Met een wekker kun jij de dag ideaal beginnen. Door één van de vele wekkers te gebruiken verslaap jij je nooit meer! Er zijn verschillende wekkers verkrijgbaar. Denk aan de digitale wekker of een wekkerradio. Word je liever niet wakker met een alarm of zoek je nog wat extra’s in een wekker? Dan is een wekkerradio wat voor jou. Met wekkerradio’s kun je namelijk met een alarm wakker worden of met een radiozender. Kortom, is een wekker een onmisbaar instrument om structuur te krijgen in je dagelijkse ochtendroutine.

Filter
3 resultaten 3
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Merkloos (3) Verwijder dit artikel
3 resultaten
 1. Fysic FK470 FM wekker
  Fysic FK470 FM wekker
  € 39,99
   Verkoop door Alecto Lenco
  • Ices ICR-230-1 FM Wekkerradio
   Ices ICR-230-1 FM Wekkerradio
   € 27,99
    Verkoop door Alecto Lenco
   • Ices ICR-210 FM wekkerradio
    Ices ICR-210 FM wekkerradio
    Beschikbaar in verschillende kleuren
    Vanaf € 20,99
     Verkoop door Alecto Lenco

    3 resultaten

    per pagina

    Wat is een Wekkerradio?

    Een wekker is een klok die op een ingestelde tijd een alarm afgaat. Het doel van de wekker is om iemand wakker te maken op een bepaald tijdstip. Een handige variant op de traditionele wekker is de wekkerradio, die zowel een alarmfunctie als een ingebouwde radio heeft. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om wakker te worden met je favoriete radiostation, in plaats van een traditioneel alarmgeluid. Zet jij de wekker bijvoorbeeld stipt om zeven uur? Dan kun je er voor kiezen om een alarm te gebruiken, maar ook om wakker te worden met het journaal. Toch liever geen wekker met een fm-radio? Tegenwoordig bestaan er wekkerradio’s met DAB+. Het verschil is dat een DAB+ een digitaal signaal is en een FM een analoog. Met een wekkerradio met DAB+ is het ontvangst altijd zuiver. Wil je toch muziek luisteren, maar niet een wekkerradio willen aanschaffen? Kijk dan eens naar andere audio producten.

    Voordelen van een digitale wekker

    Het grootste voordeel van een digitale wekker is natuurlijk dat je wakker wordt op het juiste tijdstip. Verder is een echt voordeel van een digitale wekker dat je hem gemakkelijk kunt aflezen in de nacht. Door het display scherm hoef je niet eerst een lampje aan te zetten, waardoor je niet meteen wakker bent midden in de nacht. Daarnaast kun je de digitale wekker gemakkelijk aflezen, omdat deze wekker op de minuut goed loopt. Bij een digitale wekker kun je vaak meerdere alarmen instellen. Zo hoef je niet altijd de alarmtijd te verzetten als je op een ander tijdstip wakker moet worden.

    Wekkers hebben bijna altijd een sluimerfunctie. De functie helpt bij mensen die, na het uitzetten van de wekker, weer in slaap zijn gevallen. Vaak gaat deze wekker na een aantal minuten weer af. Ideaal voor mensen die weer in slaap vallen. Om heerlijk te kunnen slapen tijdens je vakantie op bijvoorbeeld de camping hebben we een handig advies geschreven over heerlijk slapen op de camping. Zo pak jij de ideale nachtrust en ben je altijd op tijd wakker om wat van je dag te maken, mits jij je wekker zet natuurlijk.

    Producten vergelijken