Wasbakken

camper of caravan aan het opknappen bent of je bent al in het bezit van een mooie camper of caravan. Dan is een wasbak camper of een wasbak caravan een onmisbaar onderdeel van je voertuig. Met een spoelbak caravan of spoelbak camper kun je eigenlijk net als thuis alle voorkomende werkzaamheden verrichten, denk hierbij aan de afwas of jezelf even opfrissen. Een inbouw wasbak caravan of camper is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Bekijk snel ons onderstaande assortiment om te zien of de juiste spoelbak caravan of camper er tussen zit. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze specialisten of lees onder de producten meer.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Gewicht 2 - 3 kg (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Thetford Basic Line 33 R wasbak
  Thetford Basic Line 33 R wasbak
  € 149,00
  Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Wasbak camper

Voordat je overgaat tot het aanschaffen van een camper wasbak is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je ter beschikking hebt. Elke camper wasbak is geschikt voor een bepaalde gatmaat in je aanrecht. Heb je maar een hele beperkte ruimte, kies dan voor een kook-spoelcombinatie. Bij een kook-spoelcombinatie is de spoelbak een stukje kleiner en heb je direct 2 of 3 pitten om op te kunnen koken. Het inbouwen van een spoelbak camper is zeer eenvoudig en door iedereen goed zelf te doen.

Wasbak caravan

Als je een caravan wasbak gaat aanschaffen gelden natuurlijk dezelfde aspecten als bij het aanschaffen van een wasbak camper. Ook bij een spoelbak caravan is het belangrijk om te kijken of je genoeg ruimte hebt om hem te kunnen inbouwen. Zeker als je niet zelf een caravan aan het bouwen bent ben je afhankelijk van een bepaalde inbouwruimte van je caravan wasbak. Meet dit dus altijd eerst goed op voordat je een wasbak caravan in je winkelmandje doet.

Soorten camper wasbakken en caravan wasbakken

Naast dat je goed moet opletten over de beschikbare ruimtes zijn er nog een aantal punten waar je op moet letten:

 • Materiaal: een wasbak camper of wasbak caravan is in kunststof of in RVS verkrijgbaar. Een kunststof caravan wasbak wordt vaak gebruikt in de badkamer van je voertuig en is een stuk gevoeliger voor scheurtjes of barstjes. Een RVS camper wasbak is natuurlijk een stuk mooier afgewerkt dan een kunststof wasbak en is daarnaast makkelijker met schoonmaken. Een RVS camper wasbak is dus zeer gebruiksvriendelijk.
 • Glasplaat: op de plek waar je een wasbak in wilt bouwen, verlies je natuurlijk een groot aantal opbergruimte op het aanrecht. Wil je gewoon dingen kunnen opbergen op je aanrecht of wil je meer werkruimte, kies dan voor een caravan wasbak met een glazen plaat. Deze glazen plaat kun je na gebruik dichtklappen en zo creëer je meer ruimte op je aanrecht.
 • Met kraangat: vaak zit een caravan kraan buiten de camper wasbak gemonteerd, maar met een glazen plaat of om extra ruimte te creëren kun je ook kiezen voor een caravan wasbak met een kraangat. Zo hoef je niet in je aanrechtblad een gat te boren, maar wordt de waterkraan gemonteerd in je camper wasbak.

Kortom met een spoelbak caravan of spoelbak camper in je voertuig ben je van alle gemakken voorzien en hoef je niet meer de camping over te struinen met je afwas, maar kun je het direct in je caravan of camper doen. Ook snel even opfrissen was nog nooit zo snel en gemakkelijk op de camping zonder dat je hoeft te wachten op de andere campinggasten.

Vraag het de wasbak specialist

Zijn er nog vragen over een spoelbak caravan of spoelbak camper? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten, we vertellen je graag meer over onze inbouw wasbakken.