Kookplaten

Ben je de trotse eigenaar van een caravan of camper maar werkt je camper kookplaat of caravan kookplaat niet meer? Dan kan dat best vervelend zijn wanneer je op vakantie gaat. Gelukkig hebben wij bij Obelink een breed assortiment aan inbouw kookplaten met bijbehorende accessoires.

In principe kun je een kookplaat camper of kookplaat caravan gemakkelijk zelf vervangen. Er zitten qua aansluiting geen grote verschillen in de vervoersmiddelen. Bekijk op je gemak het onderstaande assortiment om te zien of de juiste caravan kookplaat of camper kookplaat er tussen zit. Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Werkzaam op LPG (1) Verwijder dit artikel
 2. Gewicht 7 - 8 kg (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. CAN PV1362 kook-spoelcombinatie
  CAN PV1362 kook-spoelcombinatie
  Adviesprijs € 379,00 € 379,00 € 369,00
  Je bespaart € 10,00
  Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Inbouw kookplaat caravan

Er zijn een aantal punten waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een caravan kookplaat. Het belangrijkste aspect is de ruimte. Wil je ruimte besparen en genieten van de vrijheid? Kies dan voor een kook-spoelcombinatie. Hierdoor hoef je op een camping niet naar gemeenschappelijke ruimtes om de afwas te doen. Heb je minder ruimte in de caravan of wil je juist met meer pannen kunnen koken? Kies dan voor een inbouw kookplaat caravan. Dit is een kookplaat caravan zonder bijbehorende spoelbak. Naast de ruimte heb je ook nog een keuze voor het materiaal kookplaat caravan. Een glazen kookplaat ziet er stijlvol uit en is gemakkelijk schoon te maken. Een RVS caravan kookplaat is makkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Tot slot kun je nog kiezen voor een inbouw kookplaat caravan met glazen deksel. Hierdoor kun je extra spullen kwijt op het aanrecht wanneer je niet aan het koken bent.

Kookplaat camper

De punten die voor een caravan kookplaat gelden zijn natuurlijk ook relevant voor de camper kookplaat. Misschien wel meer dan bij een caravan speelt bij een camper de ruimte een belangrijk rol. Juist bij een camper is een kook-spoelcombinatie een prettige toevoeging. Camperplaatsen beschikken namelijk niet altijd over uitgebreide voorzieningen. Wil je op vakantie ook uitgebreid kunnen koken kies dan voor een camper gasstel. Dit is een kookplaat camper zonder bijbehorende spoelbak. Ook voor de campers kun je kiezen uit verschillende materialen kookplaten. Een glazen kookplaat camper ziet er niet alleen stijlvol uit maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Een RVS camper kookplaat is onderhoudsvriendelijk en makkelijk in gebruik. Net als bij een caravan kookplaat kun je bij een inbouw kookplaat camper kiezen voor een glazen deksel.

Afzuigkap caravan en afzuigkap camper

Als je aan het koken bent wil je natuurlijk ook dat de lucht goed afgevoerd kan worden. Dit wordt net als thuis gedaan door een mooie afzuigkap. Een afzuigkap caravan of afzuigkap camper wordt permanent in je voertuig gemonteerd en voert de lucht af zodat deze niet blijft hangen. Er zijn veel verschillende soorten caravan en camper afzuigkappen verkrijgbaar. Kijk dus ook goed bij de aanschaf van een afzuigkap caravan of afzuigkap camper of deze passend is voor jou situatie.

Vraag het de kookplaat specialist

Zijn er nog vragen over een camper kookplaat of caravan kookplaat? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten, we vertellen je graag meer over onze inbouw kookplaten.