Cassette toilettanks

Als je eenmaal een camper- of caravan toilet hebt ingebouwd, wil je nooit meer zonder, dat staat vast. Met regelmatig en goed onderhoud, samen met de juiste verzorging, gaan dergelijke toiletten jarenlang mee. Toch komt er voor elke vakantieganger een moment waarop je het toilet wilt vervangen. Misschien is de cassette tank van de cassette toilet niet langer hygiënisch na jarenlang gebruik, of misschien heb je een gebruikte caravan gekocht en geef je de voorkeur aan een nieuw toilet. In zo'n geval is het niet nodig om een geheel nieuw toilet te installeren. Hier komt een Fresh-up Set, of Renew Set, van pas als een voordelige en eenvoudige oplossing. Bij Obelink vind je een ruime keuze aan dergelijke sets, bestaande uit een toilettank en een toiletzitting met deksel. Ideaal voor je camper of caravan toilet!

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Zwart (9) Verwijder dit artikel
9 resultaten
 1. Haba Thetford toilet vanaf 2000 afdichtingsring
  Haba Thetford toilet vanaf 2000 afdichtingsring
  Adviesprijs € 13,95 € 13,95 € 11,95
  Waardering:
  93%
   Verkoop door Obelink
  • Haba Thetford toilet tot 2000 afdichtingsring
   Haba Thetford toilet tot 2000 afdichtingsring
   Adviesprijs € 13,95 € 13,95 € 11,95
   Waardering:
   83%
    Verkoop door Obelink
   • Thetford Lipseal tot 06-2000 afdichtingsring
    Thetford Lipseal tot 06-2000 afdichtingsring
    € 16,95
    Waardering:
    94%
     Verkoop door Obelink
    • Dometic Lipseal CT3000/4000 afdichtingsrubber
     Dometic Lipseal CT3000/4000 afdichtingsrubber
     € 21,50
     Waardering:
     100%
      Verkoop door Obelink
     • Thetford Lipseal vanaf 06-2000 afdichtingsrubber
      Thetford Lipseal vanaf 06-2000 afdichtingsrubber
      € 16,95
      Waardering:
      92%
       Verkoop door Obelink
      • Thetford C-400 C-500 Blade
       Thetford C-400 C-500 Blade
       € 4,95
       Waardering:
       96%
        Verkoop door Obelink
       • Thetford SC234/C200 wieltjes met as
        Thetford SC234/C200 wieltjes met as
        € 10,95
        Waardering:
        100%
         Verkoop door Obelink
        • Thetford C2/3/4 C-200 Blade
         Thetford C2/3/4 C-200 Blade
         € 8,95
         Waardering:
         98%
          Verkoop door Obelink
         • Thetford seal mechanism SC400 afdichtingsrubber
          Thetford seal mechanism SC400 afdichtingsrubber
          Adviesprijs € 11,55 € 11,55 € 7,95
           Verkoop door Obelink

          9 resultaten

          per pagina

          Wat is een cassette toilettank?

          Een cassette toilettank is een draagbaar toiletsysteem dat speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het bestaat uit een toiletbril en een afneembare tank waarin de afvalstoffen worden opgevangen. Deze tanks zijn meestal gemaakt van duurzaam plastic en hebben een handig handvat, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en legen.

          Een camper- of caravantoilet bestaat uit twee delen: een permanent geïnstalleerd toilet en de vuilwatertank, ook wel bekend als de toilet tank of cassette tank. Om te voorkomen dat het hele toilet moet worden vervangen, zijn Thetford Fresh-up Sets beschikbaar voor Thetford toiletten. Voor de Dometic-cassettetoilet wordt de set om de toilettank te vervangen de Dometic Renew Set genoemd. Deze sets bevatten een cassette toilettank en een toiletzitting met deksel. Het is belangrijk om de juiste Thetford cassette set of Dometic Renew set te kiezen die overeenkomt met je toiletmodel, aangezien deze sets per toilet kunnen verschillen. Je kunt je toiletmodel herkennen aan specifieke kenmerken. Wil je meer weten over welke set bij welke cassette tank horen? Lees dan ons artikel over welke fresh-up set jij nodig hebt. In het artikel vind je gedetailleerde informatie over welke Fresh-up Set geschikt is voor jouw toilet.

          Verschillende bevestigingstypes cassette toilettank

          Er zijn twee soorten ingebouwde toiletten die we onderscheiden in de caravan of camper. Ten eerste zijn er de toiletten die aan de zijkant van de caravanwand zijn bevestigd, waarbij zowel linkse als rechtse modellen beschikbaar zijn. Ten tweede zijn er de ingebouwde toiletten die aan de achterkant van de caravanwand zijn bevestigd. Deze zijn draaibaar en vereisen dat hun afvaltanks van buitenaf worden verwijderd. Het is belangrijk om te weten dat de benodigde cassette tank verschilt afhankelijk van het type toilet.

          Als je nog geen ingebouwd toilet hebt, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij onze inbouw cassette toiletten. Hier vind je een ruime keuze aan opties om uit te kiezen, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij jouw wensen.

          Online toilet tank bestellen

          Je kunt de Thetford cassette toilet eenvoudig en snel online bestellen. Als je de Thetford cassette toilettank liever persoonlijk wilt bekijken en advies wilt krijgen, nodigen we je van harte uit in onze megastore. Daar kun je de mogelijkheden zelf ervaren en onze cassette toilettanks specialisten staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

          Producten vergelijken