Cassette toilettanks

Als je eenmaal een camper- of caravan toilet hebt ingebouwd, wil je nooit meer zonder, dat staat vast. Met regelmatig en goed onderhoud, samen met de juiste verzorging, gaan dergelijke toiletten jarenlang mee. Toch komt er voor elke vakantieganger een moment waarop je het toilet wilt vervangen. Misschien is de cassette tank van de cassette toilet niet langer hygiënisch na jarenlang gebruik, of misschien heb je een gebruikte caravan gekocht en geef je de voorkeur aan een nieuw toilet. In zo'n geval is het niet nodig om een geheel nieuw toilet te installeren. Hier komt een Fresh-up Set, of Renew Set, van pas als een voordelige en eenvoudige oplossing. Bij Obelink vind je een ruime keuze aan dergelijke sets, bestaande uit een toilettank en een toiletzitting met deksel. Ideaal voor je camper of caravan toilet!

Filter
7 resultaten 7
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Wit (7) Verwijder dit artikel
7 resultaten
 1. Thetford C200 Fresh-up set
  Thetford C200 Fresh-up set
  Adviesprijs € 189,00 € 189,00 € 129,00
  Waardering:
  95%
   Verkoop door Obelink
  • Thetford C400 Fresh-up Set
   Thetford C400 Fresh-up Set
   Adviesprijs € 189,00 € 189,00 € 129,00
   Waardering:
   95%
    Verkoop door Obelink
   • Thetford C2/3/4 links Fresh-up set
    Thetford C2/3/4 links Fresh-up set
    Adviesprijs € 189,00 € 189,00 € 125,00
    Waardering:
    95%
     Verkoop door Obelink
    • Thetford C220 Fresh-up set
     Thetford C220 Fresh-up set
     Adviesprijs € 189,00 € 189,00 € 132,00
     Waardering:
     98%
      Verkoop door Obelink
     • Thetford Electric ventilator kit
      Thetford Electric ventilator kit
      € 139,00
       Verkoop door Obelink
      • Thetford C500 Fresh-up set
       Thetford C500 Fresh-up set
       Adviesprijs € 189,00 € 189,00 € 129,00
       Waardering:
       94%
        Verkoop door Obelink
       • Votronic C250/C260 tankelektrode
        Votronic C250/C260 tankelektrode
        Adviesprijs € 99,50 € 99,50 € 95,90
         Verkoop door Obelink

        7 resultaten

        per pagina

        Wat is een cassette toilettank?

        Een cassette toilettank is een draagbaar toiletsysteem dat speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Het bestaat uit een toiletbril en een afneembare tank waarin de afvalstoffen worden opgevangen. Deze tanks zijn meestal gemaakt van duurzaam plastic en hebben een handig handvat, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en legen.

        Een camper- of caravantoilet bestaat uit twee delen: een permanent geïnstalleerd toilet en de vuilwatertank, ook wel bekend als de toilet tank of cassette tank. Om te voorkomen dat het hele toilet moet worden vervangen, zijn Thetford Fresh-up Sets beschikbaar voor Thetford toiletten. Voor de Dometic-cassettetoilet wordt de set om de toilettank te vervangen de Dometic Renew Set genoemd. Deze sets bevatten een cassette toilettank en een toiletzitting met deksel. Het is belangrijk om de juiste Thetford cassette set of Dometic Renew set te kiezen die overeenkomt met je toiletmodel, aangezien deze sets per toilet kunnen verschillen. Je kunt je toiletmodel herkennen aan specifieke kenmerken. Wil je meer weten over welke set bij welke cassette tank horen? Lees dan ons artikel over welke fresh-up set jij nodig hebt. In het artikel vind je gedetailleerde informatie over welke Fresh-up Set geschikt is voor jouw toilet.

        Verschillende bevestigingstypes cassette toilettank

        Er zijn twee soorten ingebouwde toiletten die we onderscheiden in de caravan of camper. Ten eerste zijn er de toiletten die aan de zijkant van de caravanwand zijn bevestigd, waarbij zowel linkse als rechtse modellen beschikbaar zijn. Ten tweede zijn er de ingebouwde toiletten die aan de achterkant van de caravanwand zijn bevestigd. Deze zijn draaibaar en vereisen dat hun afvaltanks van buitenaf worden verwijderd. Het is belangrijk om te weten dat de benodigde cassette tank verschilt afhankelijk van het type toilet.

        Als je nog geen ingebouwd toilet hebt, is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij onze inbouw cassette toiletten. Hier vind je een ruime keuze aan opties om uit te kiezen, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij jouw wensen.

        Online toilet tank bestellen

        Je kunt de Thetford cassette toilet eenvoudig en snel online bestellen. Als je de Thetford cassette toilettank liever persoonlijk wilt bekijken en advies wilt krijgen, nodigen we je van harte uit in onze megastore. Daar kun je de mogelijkheden zelf ervaren en onze cassette toilettanks specialisten staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

        Producten vergelijken