Buitengasaansluiting

Je hebt een gasfles in je caravan of camper en je wilt er niet nog een extra bij aanschaffen om bijvoorbeeld je barbecue te kunnen gebruiken? Dan kan een buitengasaansluiting camper of buitengasaansluiting caravan de ideale oplossing zijn voor jou! Met zo’n buitengasaansluiting caravan of camper zorg je ervoor dat je gasinstallatie van binnen je voertuig een uitgang krijgt naar buiten waar je bijvoorbeeld je barbecue op kunt aansluiten, ideaal!

Bekijk hieronder snel ons assortiment aan buitengasaansluitingen camper of caravan en bestel deze direct online. Meer weten? Lees hieronder dan meer.

Filter
9 resultaten 9
Van hoog naar laag sorteren
9 resultaten
 1. BBA buitenwand gasdoorvoer
  BBA buitenwand gasdoorvoer
  € 124,95
  Verkoop door Obelink
 2. Reich gas verzorgingskast
  Reich gas verzorgingskast
  € 73,50
  Waardering:
  97%
  Verkoop door Obelink
 3. Haba Element Line gas uitvoerdoos
  Haba Element Line gas uitvoerdoos
  € 69,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. Badé gas inbouwdoos
  Badé gas inbouwdoos
  € 62,50
  Waardering:
  86%
  Verkoop door Obelink
 5. Badé inbouw rechte bajonet buitenvuller
  Badé inbouw rechte bajonet buitenvuller
  € 29,95
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink
 6. Badé Buitenvulkraan recht
  Badé Buitenvulkraan recht
  € 29,95
  Verkoop door Obelink
 7. BBA donker grijze contactdoos vervangingsdeksel
  BBA donker grijze contactdoos vervangingsdeksel
  € 17,95
  Verkoop door Obelink
 8. Obelink buiten gas aansluitdoos
  Obelink buiten gas aansluitdoos
  € 59,95
  Waardering:
  89%
  Verkoop door Obelink
 9. Obelink gasaansluiting voor buitendoos
  Obelink gasaansluiting voor buitendoos
  € 16,95
  Verkoop door Obelink

9 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Buitengasaansluiting camper

Een camper is vaak al volledig voorzien van een gasinstallatie aan boord, lang niet altijd heb je de mogelijkheid om aan de buitenkant van je voertuig een gasslang aan te sluiten. Wel als je kiest voor een buitengasaansluiting camper, met een buitengasaansluiting camper heb je namelijk een uitgang voor een gasslang waar je snel en eenvoudig een gasslang kunt aansluiten. Zo heb je bijvoorbeeld een gastoevoer voor onder de luifel voor een extra gaskachel of kooktoestel. Kijk voordat je overgaat tot het aanschaffen van een buitengasaansluiting camper vooral goed wat voor maat gasleiding je in je voertuig hebt zitten, dit is belangrijk om te weten en een passend model aan te schaffen.

Buitengasaansluiting caravan

Een caravan is vaak al volledig voorzien van een gasinstallatie, de gasflessen staan meestal in de disselbak en vanuit daar loopt een gasleiding de caravan in. Lang niet altijd heb je de mogelijkheid om buiten hiervan gebruik te maken. Wel als je kiest voor een buitengasaansluiting caravan, met een buitengasaansluiting caravan heb je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel een gasslang aan de buitenkant van je caravan te plaatsen voor een extra gaskachel of barbecue. Ook bij het aanschaffen van een buitengasaansluiting caravan is het belangrijk dat je goed kijkt naar de maat gasleiding die al in je caravan verwerkt zit, zodat je een passend model kunt aanschaffen.

Buitengasaansluiting camper of caravan monteren

Zoals hierboven beschreven is het belangrijk om te kijken wat de maat van de huidige gasleiding is om het passend te maken. Ook heeft een buitengasaansluiting camper een bepaalde inbouwmaat, ook belangrijk om te kijken of dit past aan de binnen- en buitenkant van je voertuig. Verder is het monteren zelf vrij eenvoudig en wordt die meestal gemonteerd met kit en schroeven.

Vraag het de specialist

Heb je nog een vraag over de buitengasaansluiting camper of buitengasaansluiting caravan? Kom dan eens langs in de winkel of neem eens contact op met onze specialisten. We helpen je graag de juiste keuze te maken!