Wielgoten & rails

Lekker je fiets mee op vakantie om zo de buurt te kunnen verkennen? Dat kan natuurlijk met veel van onze fietsendragers. De meeste fietsendragers voor je caravan of campers zijn uitgevoerd met 2 wielgoten, dus ook geschikt voor 2 fietsen. Ben je met een grotere familie? Dan heeft Obelink hier de oplossing voor met een extra wielgoot voor je fietsendrager. Een wielgoot fietsendrager is te plaatsen op je drager om zo meer fietsen te kunnen transporteren. Wil je het plaatsen van de fietsen op de drager nog gemakkelijker? Kies dan voor een oprijgoot voor je fietsendrager.

Koop hieronder je oprijgoot fietsendrager of wielgoot fietsendrager direct online. Wil je meer weten? Lees dan hier meer over de oprijgoten en wielgoten.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Gewicht 3 - 4 kg (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. Thule Excellent zwart 4rd rail kit
  Thule Excellent zwart 4rd rail kit
  € 134,00
   Meerdere verkopers
  • Thule Excellent zwart 3rd rail kit
   Thule Excellent zwart 3rd rail kit
   € 124,00
    Meerdere verkopers

   2 resultaten

   per pagina

   Oprijgoot fietsendrager

   Een oprijgoot voor de fietsendrager is een handige tool om de fietsen gemakkelijker te plaatsen. Let voordat je een oprijgoot fietsendrager aanschaft wel op of deze passend is voor je fietsendrager, deze zijn namelijk niet universeel. Een oprijgoot voor een fietsendrager kan eenvoudig bevestigd worden aan je fietsendrager. Op moment dat de oprijgoot aan je fietsendrager bevestigd is kun je de fiets eenvoudig erop rijden. Een oprijgoot fietsendrager heeft altijd een maximaal draagvermogen, dit draagvermogen mag je niet overschrijden anders bestaat de kans dat, wanneer je de fiets erop zet, de wielgoot doormidden breekt.

   Verschillende soorten oprijgoten fietsendrager

   Er zijn verschillende soorten oprijgoten voor een fietsendrager. Een oprijgoot fietsendrager is verkrijgbaar voor een disselfietsendrager en een fietsendrager voor op de trekhaak. Met een oprijgoot hoef je dus nooit meer zwaar te tillen, dit is dus ook echt ideaal bij het plaatsen van E-bikes.

   Wielgoot fietsendrager

   Een wielgoot voor een fietsendrager, ook wel gootje voor fietsendrager genoemd, is ideaal voor het transporteren van een fiets. Een wielgoot is voor verschillende doeleinden te gebruiken:

   • Als extra wielgoot op je fietsendrager: als je in het bezit bent van een fietsendrager kun je normaal gesproken maar 2 fietsen meenemen, dit kun je uitbreiden met een extra wielgoot fietsendrager. Let wel bij de aanschaf van een wielgoot of deze ook geschikt is voor je fietsendrager.
   • Garage wielgoot: een gootje voor fietsendrager kun je ook plaatsen in de garage van je camper of caravan. Zo creeër je aan de binnenkant van je voertuig ook een plek, en met meerdere oprijgoten plekken, voor je fietsen. Een wielgoot fietsendrager is ook zeer eenvoudig te monteren in de garage met een paar schroeven in de vloer en de wielgoot zit al gemonteerd.

   Vraag het de specialist

   WIl je meer weten over de wielgoten & oprijgoten voor je fietsendrager? Twijfel dan niet en neem contact op met onze specialisten. We vertellen je graag meer over de wielgoten en oprijgoten om zo de juiste keuze te kunnen maken!

   Producten vergelijken