Fietsendrager auto

Op vakantie is het schitterend om een stuk te fietsen door de natuur of tussen historische dorpjes. Huurfietsen zijn soms een handige oplossing, maar het kost altijd weer extra en het is maar de vraag wat voor fiets je krijgt. Je neemt daarom het liefst je eigen fiets mee. Gelukkig is dat dankzij een fietsenrek voor je auto perfect mogelijk! Bekijk hieronder ons complete fietsdrager auto assortiment.

Filter
11 resultaten 11
Van hoog naar laag sorteren
11 resultaten
 1. Enduro SD260 buscamper fietsendrager
  Enduro SD260 buscamper fietsendrager
  € 749,00
  Waardering:
  92%
  Verkoop door Obelink
 2. Pro-User Diamant fietsendrager
  Pro-User Diamant fietsendrager
  € 325,00
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 3. Schaarfietsdrager Klick Fast II
  Schaarfietsdrager Klick Fast II
  € 22,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 4. ProPlus Klick Fast II fietsendrager met kentekenplaathouder
  ProPlus Klick Fast II fietsendrager met kentekenplaathouder
  € 26,95
  Waardering:
  78%
  Verkoop door Obelink
 5. ProUser Diamant SG3 fietsendrager
  ProUser Diamant SG3 fietsendrager
  € 499,00
  Verkoop door Tradekar Benelux BV
 6. ProUser Diamant SG2+ fietsendrager
  ProUser Diamant SG2+ fietsendrager
  € 479,00
  Verkoop door Tradekar Benelux BV
 7. ProUser Diamant TG fietsendrager
  ProUser Diamant TG fietsendrager
  € 429,00
  Verkoop door Tradekar Benelux BV
 8. ProUser Diamant SG2 fietsendrager
  ProUser Diamant SG2 fietsendrager
  € 399,00
  Verkoop door Tradekar Benelux BV
 9. ProUser Diamant I fietsendrager
  ProUser Diamant I fietsendrager
  € 219,00
  Verkoop door Tradekar Benelux BV
 10. Pro User Briljant fietsendrager
  Pro User Briljant fietsendrager
  € 139,00
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 11. Pro-User Superbike fietsendrager
  Pro-User Superbike fietsendrager
  € 52,50
  Waardering:
  91%
  Verkoop door Obelink

11 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Welk fietsenrek auto heb ik nodig?

Als je een fietsendrager trekhaak nodig hebt is het belangrijk eerst te bepalen hoeveel fietsen je op de fietsendrager trekhaak wil vervoeren. Obelink heeft op dat gebied 2 soorten fietsdragers voor de auto:

 • Fietsenrek auto op je dak: Deze fietsendrager auto bevestig je op het dak van je auto. Het voordeel hiervan is dat je eenvoudige toegang blijft houden tot je kofferbak. Stel je rijdt met een caravan dan is het geen slim idee om een fietsdrager trekhaak te gebruiken. In zo’n geval is een dakdrager of disseldrager dus ook ideaal. Er zitten echter wel een paar nadelen aan zo’n soort fietsdrager auto op je dak. De totale hoogte van je auto wordt vergroot, dit kan soms voor problemen zorgen bij tunnels of garages. Omdat dit soort fietsendrager wind vangt zul je daarnaast ook wat geluidsoverlast ervaren, naast een verhoogd brandstofverbruik. Met een dakdrager vervoer je maximaal 3 fietsen. Tot slot is meestal de bevestiging van een fietsendrager trekhaak makkelijker dan een dakdrager.
 • Fietsendrager op trekhaak: Als je maximaal 4 fietsen wil vervoeren of gebruik maakt van een dakkoffer, raden we je aan een fietsendrager trekhaak aan te schaffen. Deze fietsenrekken auto zijn iets duurder, maar wel makkelijker te bevestigen. Onder deze fietsendrager trekhaak vallen ook dragers die kantelbaar zijn, zoals de Thule Velocompact serie. Zo heb je ondanks de fietsendrager op de trekhaak eenvoudig toegang tot je kofferbak. Wat betreft een fietsendrager trekhaak is er nog een aandachtspuntje: het is wettelijk verplicht om een wit kenteken te hebben als je zo’n soort fietsendrager trekhaak gebruikt.

Accessoires fietsdrager auto

Als je al een fietsendrager trekhaak hebt, of op zoek bent naar extra opties, zijn er een boel accessoires die Obelink ook in het assortiment heeft. Van spanbandjes voor je fietsenrek auto tot extra rails om een extra fiets te kunnen plaatsen op je fietsenrek auto. Wij hebben zelfs oprijgoten om het zo eenvoudig mogelijk te maken je fiets op de fietsendrager trekhaak te plaatsen.

Heb je een fietsenrek auto gezien die aan al jouw eisen en wensen voldoet? Dan kun je deze heel eenvoudig online bestellen. Zodra je bestelling binnen is, zorgen wij ervoor dat binnen drie tot vijf werkdagen jouw fietsendrager voor de trekhaak thuisbezorgd wordt. Wil je de fietsendrager trekhaak liever in het echt zien voordat je een aankoop doet? Dan verwelkomen wij jou graag in onze megastore in Winterswijk!