Omvormers

Obelink biedt een ruim aanbod aan verschillende omvormers. Bij een omvormer is het voordeel dat je overal 230 of 12 volt kunt creëren waar je wilt. De omvormers zijn in verschillende maten, modellen en prijsklassen verkrijgbaar. De meeste omvormers zijn tegenwoordig inverters, waarin halfgeleiders als wisselrichter worden gebruikt. Voordat je overgaat op het kopen van een inverter is het altijd verstandig om er eerst achter te komen wat je precies wilt gaan aansluiten. Dit is omdat niet elke omvormer geschikt is voor alle doeleinden. Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw inverter direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over omvormers.

Filter
1 resultaat 1
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Merk Dometic (1) Verwijder dit artikel
1 resultaat
 1. Dometic SMP301-07 schakelbare voeding
  Dometic SMP301-07 schakelbare voeding
  € 349,00
  Waardering:
  100%
  Verkoop door Obelink

1 resultaat

per pagina

Producten vergelijken

Verschillende soorten omvormers

Het assortiment bij Obelink bestaat uit veel verschillende modellen inverters:

 • Koelbox omvormer: dit zijn omvormers welke je kunt gebruiken als je bijvoorbeeld een thermo elektrische koelbox, welke alleen werkt op 12 volt, wilt gebruiken op 230 volt.
 • Omvormer 220 naar 12 volt: deze omvormer 220 naar 12 volt is te gebruiken bij het gebruik van bijvoorbeeld waterpompjes, kranen of lampen. De waterpompen en kranen zijn standaard 12 volt uitgevoerd, door deze omvormer kun je de apparaten tot 75 watt gebruiken op 230 volt.
 • Omvormer 12 volt naar 230 volt: deze inverter is geschikt voor alle dagen gebruik in je caravan of camper of ander voertuig. De omvormer is in veel uitvoeringen verkrijgbaar om gebruik te kunnen gaan maken van veel verschillende soorten apparatuur.
 • Omvormer sinus 12 volt naar 230 volt: sinus omvormers geven in vergelijking met een ‘normale omvormer’ wel een gestabiliseerde spanning af. Door de gestabiliseerde spanning kun je op deze omvormers audio apparatuur aansluiten zoals je televisie of radio. Doe je dit op een ‘normale inverter’ loop je het risico dat je audio apparatuur kapot gaat.
 • Omvormer auto: een omvormer auto is gelijk aan een omvormer van 12 volt naar 230 volt. Een omvormer auto is echter niet verkrijgbaar in hele hoge wattages omdat de kabels in de auto hiervoor niet geschikt voor zijn. Gebruik een omvormer auto dan ook alleen voor verbruikers met een laag wattage.

Keuze van de juiste inverter

Voordat je overgaat op het kopen van de omvormer moet je voor jezelf enkele zaken op een rijtje zetten. Hierbij gaat het vooral om wat je wilt gaan aansluiten op de omvormer. Doordat de omvormers in verschillende wattages verkrijgbaar zijn is het noodzakelijk om je verbruik te gaan optellen, zodat je de goede keuze kunt maken voor het kopen van een inverter. Wil je audio apparatuur zoals je telefoon op een laptop aansluiten, dan is het raadzaam om een sinus omvormer aan te schaffen.

Heb je meer vragen over de omvormers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je er graag meer over en willen je graag helpen met het maken van de goede keuze inverter!