Exterieur verlichting

Een boek lezen in de voortent of onder je luifel? Dan heb je natuurlijk wel een goede voortentlamp nodig. Of het nu een caravan buitenlamp of camper buitenlamp is, met zo'n voortentlamp zorg je voor meer dan voldoende licht om een boek te kunnen lezen of even snel wat op te schrijven! Een buitenlamp caravan is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bekijk hieronder dan ook snel ons assortiment aan camper en caravan buitenlampen en bestel deze direct online. Wil je meer weten over de voortentlampen lees dan hieronder meer.

Filter

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Haba Shape 3000-1 LED deur- en voortentlamp
  Haba Shape 3000-1 LED deur- en voortentlamp
  Adviesprijs € 83,75 € 83,75 € 64,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 18,80
  Verkoop door Obelink
 2. Dometic rail spot
  Dometic rail spot
  € 42,00
  Waardering:
  87%
  Verkoop door Obelink
 3. ProPlus waarschuwings-disk
  ProPlus waarschuwings-disk
  € 8,95
  Verkoop door Obelink
 4. Haba Viganella deurlamp
  Haba Viganella deurlamp
  Adviesprijs € 111,05 € 111,05 € 67,95 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 43,10
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 5. Caravan reservelamp set
  Caravan reservelamp set
  Adviesprijs € 16,50 € 16,50 € 15,50 Laagste-prijs-garantie
  Je bespaart € 1,00
  Verkoop door Obelink

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten vergelijken

Voortentlamp caravan

Naast dat je natuurlijk Camping verlichting (link naar de nieuwe pagina) kunt gebruiken voor de verlichting van je voortent of luifel is een voortentlamp voor boven de deur een ideale aanvulling. Een caravan of camper buitenlamp blijft ten alle tijden zitten aan je voertuig en neemt zo dus geen extra ruimte in. Een buitenlamp camper of caravan zorgt ook voor extra verlichting voor het toetreden van je voertuig, zo zorgt een voortentlamp caravan ook voor een extra veiligheid.

Camper en caravan buitenlamp

Een buitenlamp caravan en camper is eenvoudig te monteren boven de deur van je voertuig. Zo’n caravan of camper buitenlamp is verkrijgbaar in een inbouw en opbouw uitvoering. Een inbouw voortentlamp moet ingebouwd worden in een bestaand of nieuw geboord gat. Een opbouw voortentlamp wordt aan de wand van je voertuig gemonteerd. Bij zo’n voortentlamp wordt een klein gaatje in de wand gemaakt waar hij aangesloten kan worden op het 12 volt circuit van je voertuig.

Verschillende soorten voortentlampen

Naast dat je caravan en camper buitenlampen hebt die je kunt inbouwen of opbouwen heb je ook een verschil in soort lampje dat zit in je voortentlamp. Zo heb je halogeen voortentlampen en LED voortentlampen. Een halogeen voortentlamp geeft over het algemeen wat aangenamer licht dan een LED voortentlamp, maar een LED uitvoering is natuurlijk een stuk zuiniger. Gebruik dus een LED caravan of camper buitenlamp sowieso wanneer je geen beschikking hebt over stroom en op je accu aangewezen bent.

Vraag het de specialist

Wil je meer weten over de camper en caravan buitenlampen? Kom dan eens langs in onze winkel of neem contact op met onze voortentlamp specialisten. We vertellen je graag meer om je te helpen om de juiste keuze te maken tussen de verschillende voortentlampen.