CEE inbouw elektra

Een extra stopcontact in je caravan, camper of boot? Obelink heeft een ruim aanbod aan 230 volt inbouwdozen. Met zo’n inbouwdoos kun je eenvoudig waar je maar wilt een 230 volt inbouwdoos creëren in je voertuig. Obelink heeft de inbouw stopcontacten in veel verschillende kleuren en maten in het assortiment. Op die manier zit er altijd voor ieder interieur een passend model bij.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw elektra inbouwdoos direct online. Meer weten? Vraag advies aan één van onze specialisten of lees meer over inbouw elektra.

Filter
5 resultaten 5
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Gewicht < 1 kg (5) Verwijder dit artikel
5 resultaten
 1. ProPlus CEE wandinvoerdoos
  ProPlus CEE wandinvoerdoos
  € 11,50
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 2. Haba Element Line ESB-3 uitvoerdoos
  Haba Element Line ESB-3 uitvoerdoos
  Adviesprijs € 36,55 € 36,55 € 31,50
  Je bespaart € 5,05
  Waardering:
  83%
  Verkoop door Obelink
 3. Haba Element Line CEE invoerdoos
  Haba Element Line CEE invoerdoos
  Adviesprijs € 16,85 € 16,85 € 13,95
  Je bespaart € 2,90
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink
 4. ProPlus CEE opbouw wandcontactdoos
  ProPlus CEE opbouw wandcontactdoos
  Adviesprijs € 9,95 € 9,95 € 5,50
  Je bespaart € 4,45
  Verkoop door Obelink
 5. ProPlus schuko opbouw stopcontact
  ProPlus schuko opbouw stopcontact
  Adviesprijs € 8,95 € 8,95 € 4,90
  Je bespaart € 4,05
  Verkoop door Obelink

5 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Inbouw stopcontacten

Obelink heeft een ruim aanbod aan 230 volt stekkerdozen, hierbij zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Obelink heeft de kleuren: wit, grijs, zilver en zwart in het assortiment. Ook zijn hiervoor de passende afdekraampjes in de bijpassende kleur verkrijgbaar. De afdekraampjes voor de inbouw wandcontactdozen zijn verkrijgbaar tot modellen waar maximaal 3 verschillende 230 volt stekkerdozen inpassen.

Schakelaren

Obelink heeft ook een ruim aanbod in schakelaren. De inbouwdoos schakelaren zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de 230 volt inbouwdozen. Een schakelaar is zeer handig om je lampen in je caravan, camper of boot te kunnen bedienen.

Wandcontactdoos

Bij Obelink vindt je ook een uitgebreid assortiment aan buitenwand aansluitingen voor je caravan, camper of boot. Hiermee kun je bijvoorbeeld in je voortent ook stroom creëren voor bijvoorbeeld een koffiezetter of televisie. De inbouw wandcontactdoos is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van alleen 230 volt naar heel uitgebreide modellen met naast 230 volt ook 12 volt en televisie aansluitingen.

Vraag het de specialist

Wil je nog meer weten over elektra inbouwdozen voor je caravan of camper? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten, we vertellen je graag meer!