Disselsloten

Een disselslot voor je caravan, vouwwagen of aanhanger is absoluut onmisbaar als het gaat om het beschermen tegen diefstal. Bij Obelink vind je een uitgebreid assortiment disselsloten voor verschillende typen koppelingen. Of het nu gaat om je geliefde caravan of je kostbare paardentrailer, niemand wil het nare scenario meemaken van een gestolen caravan of aanhanger. Dankzij de eenvoudige montage maakt een disselslot echt het verschil als het aankomt op het beveiligen van jouw waardevolle bezittingen tegen diefstal.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Geschikt voor AL-KO AKS 1300 (6) Verwijder dit artikel
6 resultaten
 1. DoubleLock Compact Eagle koppelingsslot
  DoubleLock Compact Eagle koppelingsslot
  Adviesprijs € 94,50 € 94,50 € 77,90
  Waardering:
  88%
   Verkoop door Obelink
  • AL-KO Safety Compact AKS 1300 koppelingsslot
   AL-KO Safety Compact AKS 1300 koppelingsslot
   Adviesprijs € 83,50 € 83,50 € 79,90
   Waardering:
   93%
    Verkoop door Obelink
   • Milenco Compact AL-KO koppelingsslot
    Milenco Compact AL-KO koppelingsslot
    Adviesprijs € 137,95 € 137,95 € 109,00
    Waardering:
    93%
     Verkoop door Obelink
    • AL-KO AKS 1300 steekslot
     AL-KO AKS 1300 steekslot
     Adviesprijs € 20,00 € 20,00 € 17,95
     Waardering:
     90%
      Verkoop door Obelink
     • AL-KO Safety Premium AKS 1300 koppelingsslot
      AL-KO Safety Premium AKS 1300 koppelingsslot
      Adviesprijs € 240,91 € 240,91 € 159,00
      Waardering:
      100%
       Verkoop door Obelink
      • Fullstop Security Saracen Ultra caravan koppelingsslot
       Fullstop Security Saracen Ultra caravan koppelingsslot
       € 99,99
        Verkoop door PAT Europe BV

       6 resultaten

       per pagina

       Soorten disselsloten

       Er zijn veel verschillende type disselsloten en er is een groot verschil tussen een gekeurd slot of een ongekeurd slot. Een gekeurd disselslot herken je aan een SCM keuring. Belangrijk, want deze SCM keuring heb je nodig indien je je caravan of camper verzekerd hebt. Hieronder zetten we de verschillende disselsloten voor je op een rijtje:

       • Koppelingsslot: Koppelingssloten zijn de meest gangbare disselsloten. De keuze valt vaak op een koppelingsslot omdat deze vaak wordt goedgekeurd door verzekeraars. Deze sloten zijn vaak specifiek ontworpen voor een bepaald type koppeling en passen dan ook perfect. Bij sommige koppelingssloten is het zelfs mogelijk om ze tijdens de rit te laten zitten. Er bestaat aanzienlijk verschil tussen verschillende koppelingssloten. Sommige zijn universeel bruikbaar bij bepaalde merken, terwijl andere alleen geschikt zijn voor specifieke typen koppelingen.
       • Beveiligingsbal: Een beveiligingsbal is een kleine bol die precies in het kogelgat van je koppeling past. Deze bal biedt extra zekerheid wanneer je een koppelingsslot gebruikt. Het zorgt ervoor dat dieven de caravan of vouwwagen niet met een kleinere trekhaak alsnog kunnen wegtrekken.

       Waarom een disselslot?

       Met een disselslot caravan, disselslot vouwwagen of disselslot aanhangwagen geef je potentiële dieven geen kans. Jouw kostbare bezittingen verdienen de beste bescherming. Voorkom ongewenst verlies en geniet met een gerust hart van jouw vakantie.

       Extra bescherming met een stuurslot

       Naast een ruim aanbod aan disselsloten, bieden wij ook stuursloten aan voor extra bescherming. Een stuurslot voorkomt onbedoelde veranderingen van richting en draagt zo bij aan een nog veiligere reis.

       Voordelen van een disselslot voor je caravan

       Overweeg je om een disselslot voor je caravan aan te schaffen? Dan wil je ongetwijfeld eerst de voordelen te weten komen. Onderstaand de belangrijkste op een rij.

       • Ze kunnen je caravan of vouwwagen niet aankoppelen, dit in tegenstelling tot een wielklem. Met een wielklem kun je altijd de caravan of vouwwagen aankoppelen en wegrijden. Je komt weliswaar niet ver omdat de wielklem gemonteerd zit, maar je beschadigt de caravan of vouwwagen aanzienlijk.
       • Het disselslot voor je caravan of vouwwagen is zeer eenvoudig te monteren. Bij de meeste disselsloten is de montage in een mum van tijd gedaan.
       • Een disselslot is over het algemeen compact en makkelijk op te bergen.
       • Onze sloten passen op de meeste gangbare koppelingen, waardoor je met één slot verschillende voertuigen kunt beveiligen.

       Herken een goedgekeurd disselslot

       Of een slot gekeurd is, kun je herkennen aan een SCM vermelding. Op het caravan slot zit dan een sticker met een SCM nummer. Dit nummer dien je vaak door te geven aan de verzekering. Het voordeel van een gekeurd slot is dat deze altijd getest zijn en dus zeer betrouwbaar.

       Bestel jouw disselslot online

       Wil je nog meer weten over de caravan disselsloten, vouwwagen disselsloten of aanhangwagen disselsloten? Kom dan eens langs in onze winkel of neem eens contact op met een van onze disselsloten specialisten. We helpen je graag de juiste keuze te maken voor jou voertuig! Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment disselsloten en kies de beste beveiliging voor jouw caravan, vouwwagen of aanhanger.

       Producten vergelijken