Aanhangwagen onderdelen

Je kent het vast wel, je aanhanger bestaat uit zoveel kleine onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan haken waar je je afdekzeil op kunt bevestigen of je aanhanger verlichting. Obelink heeft een ruim assortiment aan aanhanger onderdelen. Deze aanhangwagen onderdelen zijn ideaal ter vervanging en het fris houden van je aanhanger. Bekijk hieronder gauw ons assortiment of er een aanhanger onderdeel voor jou bij zit & bestel deze direct online. Wil je meer weten over de aanhanger onderdelen neem dan contact met ons op of lees hieronder meer.

Filter
2 resultaten 2
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Groen (2) Verwijder dit artikel
2 resultaten
 1. ProPlus aanhangernet
  ProPlus aanhangernet
  € 14,95
  Waardering:
  93%
  Verkoop door Obelink
 2. ProPlus haken metaal met elastische lus
  ProPlus haken metaal met elastische lus
  € 3,50
  Waardering:
  96%
  Verkoop door Obelink

2 resultaten

per pagina

Producten vergelijken

Aanhanger onderdelen

Er zijn verschillende soorten aanhangwagen onderdelen te verkrijgen. Je hebt aanhanger onderdelen gemaakt van kunststof, deze worden vaak gebruikt bij het bevestigen van een aanhangernet of een afdekzeil. Je hebt ook veel aanhanger onderdelen die gemaakt zijn van staal of aluminium. Deze aanhangwagen onderdelen zijn meestal de onderdelen die niet als extra aanhanger onderdelen dienen maar de belangrijkste componenten van je aanhanger. Denk hierbij dat aan een sluithaak om de klep te kunnen sluiten of een schokbreker.

Aanhanger verlichting

Het assortiment aan aanhanger verlichting bij Obelink is groot. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar bij Obelink. Van losse lampjes tot aan complete verlichtingsbalken. Bij het aanschaffen van de juiste aanhanger verlichting is het belangrijk om te kijken welke functies de verlichting moet hebben. Je hebt de verplichte functies zoals remlicht maar er zijn ook optionele functies zoals bijvoorbeeld een driehoekreflector. De meeste aansluitingen op zijn passend op alle aanhangers of zijn passend te maken op je aanhanger. Het voordeel van een verlichtingsbalk is dat je niet allemaal losse aanhanger verlichtingen nodig hebt. Je hebt een balk waar de aanhangerverlichting al op gemonteerd is, het grote voordeel hiervan is dat je dus in een keer klaar bent. Met de verlichting van Obelink ga je dus altijd zichtbaar en veilig de weg op met je aanhanger.

Vraag het de specialist

Wil je meer weten over de aanhanger onderdelen of de aanhanger verlichting? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom eens langs in onze Megastore in Winterswijk. We vertellen je graag meer over de aanhangwagen onderdelen.