Fietshoezen

Ga je op vakantie en wil je je fietsen beschermen tegen weersinvloeden? Dan is een fietsbeschermhoes/fietshoes de ideale oplossing. Een beschermhoes voor je fiets is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je ook een oplossing hebt wanneer je meerdere fietsen meeneemt op vakantie. Ga je met een caravan of camper op vakantie en gaan de fietsen mee op een fietsendrager? Hiervoor heeft Obelink ook een ruim aanbod aan fietsbeschermhoezen/fietshoezen.

Bekijk onderstaand onze collectie en koop jouw beschermhoes voor je fiets direct online. Meer weten? Vraag advies aan een van onze specialisten of lees meer over fietsbeschermhoezen.

Filter
6 resultaten 6
Van hoog naar laag sorteren
Gefilterd op
 1. Kleur Zilver (6) Verwijder dit artikel
6 resultaten
 1. CUHOC Diamond Label 3XL 295 x 110 x 140 Bakfietshoes
  CUHOC Diamond Label 3XL 295 x 110 x 140 Bakfietshoes
  € 73,95
   Verkoop door Hoesjesweb.nl
  • CUHOC Diamond Label 265 x 105 x 125 bakfietshoes
   CUHOC Diamond Label 265 x 105 x 125 bakfietshoes
   € 70,95
    Verkoop door Hoesjesweb.nl
   • CUHOC Diamond Label waterdichte bakfietshoes
    CUHOC Diamond Label waterdichte bakfietshoes
    € 68,95
     Verkoop door Hoesjesweb.nl
    • CUHOC Diamond Label XL 245 x 105 x 125 Bakfietshoes
     CUHOC Diamond Label XL 245 x 105 x 125 Bakfietshoes
     € 68,95
      Verkoop door Hoesjesweb.nl
     • CUHOC Diamond Label L 220 x 95 x 110 Bakfietshoes
      CUHOC Diamond Label L 220 x 95 x 110 Bakfietshoes
      € 66,95
       Verkoop door Hoesjesweb.nl
      • CUHOC Diamond 220 x 95 x 110 cm motorhoes
       CUHOC Diamond 220 x 95 x 110 cm motorhoes
       € 62,29
        Verkoop door Hoesjesweb.nl

       6 resultaten

       per pagina

       Verschillende modellen fietshoezen

       • Beschermhoes fiets voor de dissel: Neem je de fietsen mee op de dissel van je caravan, dan is de fietsbeschermhoes voor de dissel de ideale oplossing. Zo word je fiets tijden het rijden niet vies en is het beschermd tegen regen en andere weersinvloeden. Een beschermhoes voor de dissel wordt ook gebruikt om op de camping je fietsen onder te kunnen stallen.
       • Beschermhoes fiets voor achter op de camper of caravan: Neem je de fietsen mee op de achterwand van je caravan of camper? Dan is de fietsbeschermhoes voor achterop de oplossing. Deze fietsbeschermhoes is aan de achterzijde open. Dit is omdat je fietsdrager voorzien is van fietsklemmen, dit zijn fietsklemmen om je fiets vast te maken aan de fietsdragers. Deze fietsklemmen zitten in de weg bij een ‘normale’ fietshoes, daarom is deze fietshoes aan de achterzijde open.
       • Fiets afdekhoes: Staat jouw fiets niet op de drager maar naast de caravan of thuis in de schuur, dan kun je deze alsnog beschermen tegen stof en andere weersinvloeden. Deze afdekhoes is speciaal gemaakt zodat jij je fiets altijd kan bedekken, waar deze ook staat. Deze afdekhoezen zijn vaak voor 1 fiets.

       Verschillende eigenschappen fietsbeschermhoezen voor de achterzijde van je caravan of camper

       Bij de modellen fietsbeschermhoezen voor de achterzijde van de caravan of camper zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, hierbij moet je denken aan de volgende eigenschappen:

       • Aantal fietsen: Omdat er aan de achterzijde van de caravan of camper tot wel 4 fietsen meegenomen kunnen worden, zijn er hiervoor speciale fietsbeschermhoezen. De fietsbeschermhoezen zijn verkrijgbaar vanaf minimaal 2 fietsen tot maximaal 4 fietsen.
       • Ruimte voor gevarenbord: Er zijn fietshoezen verkrijgbaar waar je direct een gevarenbord in kunt plaatsen. Dit zijn rood/wit gestreepte borden, de gevarenborden zijn in een aantal verschillende landen in Europa verplicht.
       • Bevestigen: Bij de fietshoezen voor de achterzijde van de caravan of camper wordt gebruikt gemaakt van verschillende manieren van bevestigen. Sommige fietshoezen zijn uitgevoerd met elastiek en sommige fietshoezen van Fiamma zijn uitgevoerd met klittenband of een rits.

       Vraag de Specialist!

       Wil je nog meer weten over de fietsbeschermhoes? Neem dan contact op met onze specialist, we vertellen je graag meer en helpen je graag een goede keuze te maken!

       Producten vergelijken