Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De nieuwe Fendt Caravan 2018 collectie!

Maandag, 2 Oktober 2017

Tijdens ons bezoek aan de Caravan Salon in Düsseldorf konden we de Fendt caravans natuurlijk niet overslaan. Om het kwaliteitsimago te behouden komt het caravanmerk ieder jaar weer met vernieuwingen. Met diverse extraatjes, een prachtige nieuwe achterkant en de gloednieuwe Bianco Emotion was er voldoende te bewonderen op de beurs. In deze blog zetten we alle vernieuwingen van Fendt op een rijtje!De vernieuwde achterzijde van Fendt

Eén van de meest opvallende vernieuwingen bij Fendt is de achterzijde van de caravans: deze is bij alle modellen – behalve bij de Brilliant – volledig vernieuwd.


De achterzijde is nu iets vlakker en kreeg een upgrade met hoogwaardig chroom en carbondelen. Zo ziet de caravan er strak en tijdloos uit.


Extra handig is dat de uitdraaisteunen verlengd zijn, waardoor je minder ver hoeft te bukken.De gloednieuwe Bianco Emotion 445 FH

Het nieuwste familielid van Fendt – de Bianco Emotion 445 FH – is geïntroduceerd op de Caravan Salon in Düsseldorf. Samen met studenten van de Rosenheim Universiteit ontwierp Fendt een multifunctionele caravan met een tal aan ruimteoplossingen. De caravan is perfect voor koppels die vaak van camping wisselen. Tot nu toe heeft het model slechts één indeling. Interessant detail: wanneer het bed wordt opgeklapt ontstaat er ruimte waar je bijvoorbeeld fietsen neer kunt zetten.
Zeven nieuwe Fendt indelingen

In totaal zijn er zeven nieuwe indelingen bijgekomen voor de Fendt Saphir, Bianco Activ, Tendenza, Opal en de Brilliant.Extra opvallend zijn de veranderingen bij de Tendenza serie. De Tendenza 515 SF heeft een nieuwe keuken gekregen met een oven en een fornuis met drie pitten. Alle Tendenza modellen hebben nu een Chesterfield eiken meubeldecor. De stofvarianten zijn ook veranderd: de keuze is tussen Bergamo en Catania.Verdere vernieuwingen

Maar dat was nog langer niet alles, Fendt blijft innoveren. Een opvallende upgrade is de Truma iNet set die nu standaard in alle Fendt caravans wordt gebouwd. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit je mobiel – en een display in de caravan – verschillende opties in je caravan bedienen, zoals de airco en verwarming.


Verdere vernieuwingen van Fendt dit jaar zijn:

  • De toiletruimtes zijn vernieuwd
  • Een hoger serviceluik
  • Een nieuwe front voor de koelkast
  • Hogere bedden
  • Nieuwe verlichting binnen
  • De Bianco Activ en Tendenza zijn uitgerust met een Truma Combi 4
  • De Diamant is uitgerust met een Truma Combi 6
  • De Saphir 700 SFDW en 700 SGDW zijn uitgerust met een warmwater- en vloerverwarming

Onze collectie Fendt caravans

De nieuwe collectie van Fendt is binnenkort al in onze megastore te bewonderen. In totaal komen er 16 nieuwe Fendt caravans van de Saphir, Bianco Selection, Bianco Activ, Tendenza, Opal en Diamant series. Ook de twee nieuwe indelingen van de Tendenza (495 SFR en 515 SF) en de nieuwe indeling van de Bianco Activ (550 KMG) komen in onze showroom te staan.


Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met de verkoop van caravans en kunnen je perfect helpen met het maken van de juiste keuze. We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze megastore om de caravans te bekijken.


Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...