Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De nieuwe Caravelair Caravan 2018 collectie!

Maandag, 18 September 2017

Onder het motto “Op weg naar de vrijheid” heeft Caravelair weer een mooie collectie caravans neergezet. We namen een kijkje op de Caravan Salon in Düsseldorf, waar de nieuwe Artica meteen opviel. In deze blog laten we jullie nieuwigheden van Caravelair zien. Ook leuk: de gehele maand september profiteer je bij Obelink van kortingen tot wel 1700 euro op de nieuwe caravan collectie van Caravelair.Vernieuwingen bij Caravelair in 2018

Dit jaar komt het Franse caravanmerk met vier series op de markt: de Antares, de Antares Style, de Artica en de Allegra. Met de vier series biedt Caravelair grote diversiteit: van een compacte, lichte caravan tot een ruim, luxueus ingericht model. Voor iedereen wat wils dus.Het dak van de Caravelair caravans zijn voorzien van polyestertechnologie, de Artica heeft zelfs een volledige kunststof buitenzijde. Dit maakt de caravan sterker en biedt meer weerstand tegen bijvoorbeeld schokken, krassen of hagel. Ook is polyester eenvoudiger te onderhouden, biedt het materiaal meer isolatie en is het in de aanschaf en reparatie goedkoper. Door de XPS isolatie is de caravan goed geïsoleerd tegen geluid en warmte.


De caravans zijn voorzien van een Trigano absorptiekoelkast van 85 liter. De Allegra is zelfs uitgerust met een luxe compressorkoelkast van 150 liter met een uniek schuiflade design. Tevens hebben alle modellen nieuwe comfortmatrassen.De nieuwe Caravelair Artica

Caravelair kwam dit jaar met een gloednieuwe caravanserie: de Caravelair Artica. De caravan heeft een moderne uitstraling met een verrassend interieur. Qua gewicht en grootte is de Artica een middenmodel. Het blijft een lichte caravan die gemakkelijk te trekken is. De Artica heeft twee indelingen: de 445 en de 455. Beide modellen hebben plaats voor vier bedden.


Bekijk hieronder een video van de nieuwe Artica.

Ons assortiment Caravelair caravans

De 2018 collectie van Caravelair hebben we al binnen en zijn te bewonderen in onze showroom. Er zullen in totaal 8 modellen in onze showroom te zien zijn, waaronder de Antarès, Antarès Family, Antarès Style en de nieuwe Artica. Ons assortiment Caravelair caravans is ook te bekijken op onze website.


Onze specialisten hebben al jarenlang ervaring met Caravelair caravans en kunnen je perfect helpen met het maken van een keuze. De gehele maand september profiteer je van introductiekortingen tot wel 1700 euro op de nieuwe collectie. Wacht dus niet te lang en doe een bezoekje aan onze megastore!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...