Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Obelink Kampeer Academy: een groot succes!

Maandag, 12 Juni 2017

Met goed weer in het vooruitzicht was het afgelopen weekend zover. De eerste editie van de Obelink Kampeer Academy in samenwerking met Marveld Recreatie! Een evenement waarbij de enthousiaste beginnende kampeerders in twee dagen de kans kregen om alle ins en outs over het kamperen te leren. Van het op- en afbouwen van de tent, tot aan gasgebruik, schoonmaken en koelen: alles kwam aan bod. Onder het motto ‘ kamperen kun je leren’ zijn we dit weekend samen aan de slag gegaan met een geweldig resultaat.Oefening baart kunst

Kamperen begint natuurlijk met de boel installeren. Als je beginnend kampeerder bent, kan het nog wel een hele klus zijn om de tent op de juiste manier op te bouwen. Een groep Obelink specialisten ging na aankomst van de deelnemers de velden op om te helpen. Met een goede samenwerking, adviezen en tips stonden de tenten en luifels binnen no-time strak opgezet. Oefening baart kunst en met de beste tips in de pocket wordt dit in de toekomst voor de deelnemers geen probleem!De workshops

Hard werken loont, en na een heerlijke lunch, verzorgd door De Heikamp en Hof van Eckberge, was het tijd voor de workshops. Bij kamperen komt een heleboel kijken en aan de hand van verschillende workshops verzorgd door Gimeg, Dometic, Gently en Campingaz werd de groep deelnemers zoveel mogelijk bijgebracht. Samen leren is natuurlijk leuker dan alleen en dat bleek aan de enthousiaste reacties. Op een interactieve manier gingen de deelnemers en Obelink specialisten samen aan de slag met een kookworkshop, werd er een caravan schoongemaakt en is er een hoop duidelijk geworden over gasgebruik en koelboxen op de camping. De uitgebreide tips vind je binnenkort terug op ons blog!


Leren kamperen

Wat valt er veel te leren over kamperen. Niet alleen over welke producten je het best kunt gebruiken, maar ook hoe te handelen in bepaalde situaties. Laten we het belangrijkste wat kamperen zo leuk maakt niet vergeten: Spelende kinderen, een biertje bij de buren en natuurlijk de gezelligheid. Tientallen deelnemers hebben in de praktijk ervaren hoe het is om te kamperen en hebben antwoorden gekregen op al hun vragen. Met goedgevulde magen, een leuke goodiebag en een glimlach op de gezichten namen we op zondag weer afscheid van de enthousiaste deelnemers.Nieuwsgierig geworden en lijkt je dit wat? Dan zien we je graag volgend jaar bij een nieuwe editie van de Obelink Kampeer Academy op recreatiepark Marveld!

Reacties

FG
"Dit was een top-weekend!
Leerzaam, leuk gezellig. Het team van Obelink en Marveld waren zeer enthousiast en behulpzaam, echt gaaf zeg. Dus meteen goede sfeer, leuke interessante workshops, mooie camping echt netjes.
Mijn complimenten voor Obelink en dit was echt een succes. Ik kijk er zeer tevreden op terug :-)"
DS
"Bedankt voor het super gezellige weekend op marveld
Het was perfect verzorgd en leuk om er bij te zijn.
Gr Dennis, Lisette, Kaylee en Jessey "
FS
"Obelink (en Marveld) enorm bedankt voor de Kampeer Academy. De inzet van jullie medewerkers was geweldig en de workshops waren leuk. We hebben erg genoten en hopen dat het ook aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Zeker voor herhaling vatbaar!"
B
"Wij vonden het ook een erg fijn weekend! Leuke workshops, prima begeleiding, heerlijk eten en wat hadden we mooi weer!Nogmaals ontzettend bedankt en op naar de volgende editie!"
LD
"Nogmaals heel erg bedankt voor dit grandioze weekend! Wij hebben echt genoten en ontzettend veel geleerd, onze kinderen hebben zich goed vermaakt en wat was het personeel van obelink en marveld lief voor ze! Top, zeker voor herhaling vatbaar. Helaas zijn wij dan geen onervaren kampeerders meer. "
RE
"Nogmaals bedankt voor alles! Jullie hebben het samen met de mensen van Marveld en alle betrokken bedrijven supergoed verzorgd en geregeld. Het was heel gezellig en wij hebben erg veel geleerd. Met de door ons gewonnen tent zien wij een kampeervakantie met veel plezier en vertrouwen tegemoet."
ME
"Wij hebben genoten van de twee dagen op Marveld. Nogmaals hulde aan het hele team van Obelink en alle sponsoren. Super geregeld en onwijs leuke spulletjes mee naar huis gekregen. Even een speciaal bedankje aan Daniel die bijna zijn eentje onze hele tent heeft opgezet. Geweldig! Jammer dat we nu geen beginners meer zijn want dit hadden we volgend jaar wel weer willen meemaken! Ga zo door Obelink!"
SF
"Ik ben als alleenstaande moeder met mijn dochter van 9 mee geweest. Ik heb me geen moment radeloos gevoeld. Alles was goed georganiseerd en geregeld en iedereen stond voor je klaar. Ik durf nu met een gerust hard met mijn dochter deze zomer gaan kamperen. We hebben ontzettend veel geleerd."
AD
"Als deelnemer aan de Obelink Kampeer Academy bij Marveld Recreatie in Groenlo.
Wil ik nogmaals alle medewerkers van Obelink en Marveld bedanken voor de geweldige 2 dagen die we hebben mogen beleven.
Heb je de kans om volgend jaar deel te nemen dan zou ik zeggen, zeer zeker doen het is een geweldige ervaring !
Met dankbare Brabantse groeten !
Familie Andy de Kort uit Oirschot."
Laden...
Wij gebruiken cookies