Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Een kijkje in de caravan van... Tom en Linde!

Maandag, 9 Juli 2018

Tv-programma’s waar mensen hun huizen openstellen zijn erg populair. Of het nu gaat om een woning die nodig nieuw ingericht moet worden, een klussende man die maar niet opschiet, of een huis dat voor de verkoop nog een beetje gepimpt moet worden: wij kijken graag in andermans huizen. Maar hoe zit dat met andermans caravan? Ben je soms ook heel benieuwd hoe een ander zijn caravan heeft ingericht? Wij wel! Daarom gaan van vanaf nu regelmatig een kijkje nemen in een caravan. De spits wordt afgebeten door Linde en Tom uit Winterswijk. Hun caravan mag beslist een bijzonder exemplaar genoemd worden.


Eigenlijk spreken de foto´s voor zich. Het begon ruim drie jaar geleden met een ietwat saaie ABI Award Daystar uit 1996. Bruin, degelijk interieur, grijze vloer, talrijke kastjes met gouden grepen. Niks mis mee maar gewoon standaard en een beetje gedateerd. Precies wat Linde zocht om zich creatief te kunnen uitleven. In het verleden moest ze zich namelijk inhouden wat het pimpen van een caravan betreft.


“Er mocht van Tom geen verfkwast aan de pas komen” vertelt Linde lachend. “Hij wilde onze caravan altijd zo houden dat die later in de oude staat terug gebracht kon worden om hem dan weer te kunnen verkopen”. Toen haar man eindelijk groen licht gaf om een caravan te zoeken die Linde helemaal naar hartenlust kon veranderen was de beslissing snel genomen. Deze caravan leek een ideaal object om haar persoonlijke droom caravan van te maken.


Een hele zomer lang werd hard gewerkt, gesloopt, geschuurd, geschilderd, vloeren gelegd, gordijnen genaaid, kussens gemaakt – tot er een heel nieuwe caravan geboren was.

Een bijzonder sfeervolle caravan waar je meteen de ziel van de bewoner in herkent. Van de vloer in Portugese stijl (Tom en Linde zijn grote Portugal liefhebbers), de fotowand met prachtige vakantiefoto’s tot de houten luxaflex voor het keukenraam en het magneetbord met ansichtkaarten op de wc. Alles straalt warmte, licht, gezelligheid en vrolijkheid uit – een heel veel persoonlijkheid. De kussens op de bank maken het geheel compleet. “In deze caravan zit mijn hart en ziel”, aldus Linde. “ Hier voelen we ons ook onderweg gewoon echt thuis.”Met hun caravan staan Linde en Tom met hun kinderen het liefst op rustige campings in een mooi stukje natuur in Portugal, Frankrijk, Kroatië of Nederland. Natuurlijk wordt er dan ook buiten de caravan een gezellig plekje gecreëerd met kaarsjes, lampions, bloemen en een mooi zitje. “We hebben heel wat mooi uurtjes met onze caravan doorgebracht” herinnert zich de Winterswijkse. Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Jij ook?Heb je ook een caravan of camper omgebouwd, beschilderd of heb je een ander opmerkelijk verhaal over je caravan of tent? Stuur dan een mail naar: socialmedia@obelink.nl en misschien komt jouw voertuig ook op ons blog!


Foto’s van Yke Ruessink.

Reacties

C
"Het zo mooi zijn als je door dubbelklikken de foto groter kon maken om gedetailleerd er naar te kunnen kijken.
Wel een leuk idee!"
HK
"Super leuk! Jullie zijn ook van harte welkom om 'n kijkje te nemen in onze pipowagen (zo noemen wij onze 25 jaar oude knaus) Groetjes, Helen"
"Hoi Helen, wat leuk! Zou je ons een mailtje willen sturen met foto's naar info@obelink.nl t.n.v. Natascha? Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
EA
"Hoe wordt de caravan verwarmd? Verder vind ik het allemaal erg mooi. Goed gedaan!"
"Hoi Ellen, de caravan heeft een ringverwarming. Vaak verwarmen ze de voortent nog met de gaskachel. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
R
"Heel erg mooi geworden!

Van harte welkom om ook onze volledig vernieuwde caravan eens te komen bekijken!"
"Hoi Rob, wat leuk! Zou je ons wat foto's naar info@obelink.nl willen sturen t.n.v. Natascha? Wie weet komt jouw verhaal dan ook op ons blog :) Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
Laden...