Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Zondag 7 april: wandel- en fietsdag!

Maandag, 1 April 2019

Op zondag 7 april kun je bij ons terecht voor een dag die geheel in het thema staat van wandelen en fietsen. De lente is begonnen, dus tijd om er weer op uit te gaan! De nieuwste collectie wandelkleding, wandelschoenen, fietsen en andere outdoor benodigdheden zijn vanaf nu te bekijken bij Obelink Vrijetijdsmarkt. Ben jij klaar voor een nieuw outdoor seizoen?10% korting op de Merrel wandelschoenen

Ben jij een fanatiek wandelaar? Dan is het belangrijk dat je de juiste wandelschoenen draagt. Het is erg belangrijk om altijd verschillende wandelschoenen te proberen voordat je overgaat op aankoop. Schaf je voor het eerst wandelschoenen aan, of ben je op zoek naar wat extra tips? Dan ben je bij Obelink aan het juiste adres. Op zondag 7 april krijg je 10% korting op Merrel wandelschoenen. Enkele tips voor het kopen van wandelschoenen:

  • Koop je wandelschoen ’s middags: Je voet is dan wat dikker dan ’s ochtends, te vergelijken met wanneer je een lange wandeling maakt: ook dan is je voet wat dikker.
  • Hoge of lage wandelschoenen: Hoge schoenen worden vooral gebruikt in de bergen of op ongelijke grond. Lage schoenen gebruik je op vlakke grond en zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor Nordic Walking of de vierdaagse.
  • Waterdicht of ademend: Wandel je vooral in koude streken of in de sneeuw? Dan is een waterdichte schoen ideaal. Wandel je meer in gebieden waar het warm en droog is? Dan kun je beter voor een ademende schoen kiezen.

Nieuwe collectie 2019 kampeeraccessoires en campingartikelen

De verbouwing is achter de rug en de vernieuwde Obelink is helemaal klaar voor het aankomende seizoen. Verheug jij je ook zo op een zonnige zomer? Neem dan vooral een kijkje in de nieuwe tenten showroom en natuurlijk de nieuwe camperhal. Daarnaast zul je zien dat ook het assortiment kampeeraccessoires en campingartikelen helemaal up to date is en dat de nieuwste artikelen van 2019 in de schappen liggen.Eet smakelijk!

Een open zondag is niet compleet zonder lekker eten! Op de tuinmeubelen afdeling kun je lekkere hapjes proeven tijdens een demo van Campingaz. Vergeet ook niet de nieuwste collectie tuinmeubelen en barbecues te bekijken voor wat extra zomerkriebels. In het restaurant is een speciaal menu samengesteld: geniet van een kop verse munt- of gemberthee met een vlaaipunt voor €3,95 of een fruitbeker voor €3,75. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: ze kunnen spelen in het Obelink speelparadijs of zich laten schminken in de leukste kleuren.Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 7 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...