Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Koopzondag 5 maart blog banner

Trap zondag 5 maart met Obelink het kampeerseizoen af

Vrijdag, 24 Februari 2017

Iets waar wij persoonlijk het hele jaar naar uitkijken is de start van het kampeerseizoen; vooral nu de temperaturen omhoog gaan en het winterse weer ein-de-lijk achter de rug is. Het begint al heerlijk naar de lente te ruiken en de vakantiekriebels beginnen langzaam te komen. Op zondag 5 maart trappen wij het seizoen af met de allereerste open zondag, waarbij de voortenten en luifels centraal staan. We willen je van harte uitnodigen in onze megastore; of je nou wilt shoppen, oriënteren of vast het vakantiegevoel wilt proeven. We hebben allerlei leuke activiteiten geregeld voor die dag; onder andere live cooking op de Outdoor Braai (met lekkere hapjes!). Ben je benieuwd naar alles wat we voor jullie in petto hebben die dag? Lees dan snel verder!Zondag 5 maart is onze megastore in Winterswijk van 10:00 tot 17:00 geopend

Laat je adviseren door de specialisten. De voortenten collectie van 2017 jaar ziet er dit jaar weer super uit. Zo zijn er toppers van vorige jaren, maar ook nieuwe modellen. Onze collega’s op de voortenten-afdeling stellen je graag voor aan deze collectie. Speciaal voor de open zondag hebben we specialisten uitgenodigd om jullie op het voortenten gebied te adviseren. Zo zal er zowel van Brand als van Kampa een specialist aanwezig zijn, wie jullie alles kunnen vertellen over deze mooie voortenten. Op de luifel afdeling krijgen we hulp van twee adviseurs van Fiamma, zij komen met een mooie kraam. Deze specialisten geven de gehele dag door advies, uitleg en beantwoorden vragen.Eet smakelijk!

Zoals al genoemd demonstreren we de Outdoor Braai, volg dus je neus naar de afdeling tuinmeubelen en proef de lekkere hapjes! Neem ook vooral even een kijkje in het restaurant; deze is namelijk uitgebreid. Speciaal voor de start van het seizoen staan er diverse muffins en verse muntthee op het menu. Aan de kids hebben we ook gedacht: die kunnen zich bij het speelparadijs laten schminken!Voortenten- en luifelactie

Deze zondag maken we het extra aantrekkelijk om een voortent van Brand of Hypercamp te kopen. Schaf je tijdens deze open zondag een voortent van Brand aan, dan krijg je daarbij de stormbandset Mistral t.w.v. €45 helemaal gratis. Ook onze eigen Hypercamp-voortenten vergeten we natuurlijk niet, hierbij krijg je namelijk een stormband van Hypercamp t.w.v. €17,95 cadeau. En schaf je een Fiamma luifel aan? Dan krijg je daar een stormbandset van €9,95 bij.


Een paar dagen na onze voortenten- en luifel special schrijven we nog een verslag over de start van het seizoen. Mocht je niet de tijd hebben gehad om langs te komen, voelt het alsnog een beetje alsof je erbij was. En natuurlijk komen er nog veel meer leuke open zondagen aan, zo is 12 maart ons wandel- en fietsweekend. Maar jij trapt zondag 5 maart toch gewoon met ons het kampeerseizoen af?!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...