Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Techniekdag bij Obelink op zondag 19 mei

Vrijdag, 10 Mei 2019

Kamperen wordt nog leuker met de nieuwste technische snufjes. Wat dacht je van een airco voor als het warm is, een mover om makkelijk met je caravan te manoeuvreren, of een elektrische koelbox zodat je altijd de koelste drankjes hebt? Op zondag 19 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek. Bekijk de nieuwste technische artikelen en laat je adviseren door de specialisten.


Wat kun je verwachten op zondag 19 mei?

  1. Travelvision: Ben jij benieuwd hoe je televisie kunt kijken op de camping en wat je hiervoor allemaal nodig hebt? Op zondag 19 mei is Travelvision aanwezig bij Obelink om je alles uit te leggen over het gebruik van schotels op de camping.
  2. Zonnepanelen: Heb je wel eens nagedacht over het gebruik van zonnepanelen op je caravan of camper? Een zeer duurzame en groene manier om elektriciteit op te wekken. Ben jij benieuwd hoe dit werkt en of dit eventueel iets voor jou is? Kom dan zeker langs, want Obelink heeft specialisten uitgenodigd die hier alles over weten.
  3. Dekalin: Leer alles over verschillende lijmen en kitten die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Een specialist van het merk Dekalin kan je hier op 19 mei alles over vertellen.
  4. Powerkick: Een generator of aggregaat is een apparaat dat stroom opwekt door een brandstof te verbranden in een motorblok en deze mechanische energie omzet naar elektrische energie. Je kunt deze apparaten inzetten op de camping waar je bijvoorbeeld geen stroom hebt. Ben je benieuwd welke aggregaat geschikt voor jou is op de camping? Een specialist van Powerkick kan je er alles over vertellen.

Kortom, er valt een heleboel te leren en te zien op de Obelink techniekdag. Tevens zijn ook de Obelink techniek specialisten aanwezig om jou te adviseren over movers, airco’s, schotels, maar ook bijvoorbeeld over elektra en gasgebruik op de camping.Eet smakelijk!

Honger gekregen van al die nieuwe informatie? Schuif dan aan in het restaurant voor een heerlijke schnitzelschotel XL of een roombroodje met een kopje koffie. Ook op de tuinmeubelen afdeling kun je terecht voor een lekker hapje, daar wordt namelijk een demo gegeven door Campingaz. Kom langs en proef! Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Zij kunnen spelen in het Obelink speelparadijs of zich laten vermaken door de ballonnenclown die de mooiste figuren maakt.


Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 19 mei geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...