Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Sunshine Sunday op 22 april bij Obelink

Maandag, 16 April 2018

Het is nog niet bekend hoe het weer wordt op 22 april, maar bij Obelink schijnt op deze zondag hoe dan ook de zon, want het is Sunshine Sunday! Een zondag om je alvast op de zonnige dagen en weken die voor ons liggen voor te bereiden en alvast in de stemming te komen.


Outdoor Cooking

Ben je een echte grilmeester of wil je er een worden? Dan zijn de barbecuedemonstraties in de tuinmeubelafdeling iets voor je. Maar misschien heb je ook gewoon zin in een lekker stukje gegrild vlees? Volg dan gewoon de heerlijke geur en je komt vanzelf bij de BBQ-demonstratie van Campingaz terecht. Een medewerker zal je alles vertellen wat je wilt weten over Outdoor-Cooking. Wedden dat je daarna nauwelijks meer kunt wachten op je volgende BBQ-avond met familie of vrienden?


Surf -trampoline van Protest

Voor de sportieve Obelink-bezoeker staat op de Sunshine Sunday een extra uitdaging op het programma. Het populaire sportkledingmerk Protest komt met een trampoline naar Obelink. Op deze trampoline kunnen jonge en jong gebleven Obelink-klanten op een surfbord allerlei kunsten uitproberen. Hoe lang blijf jij op het bord staan? Niet alleen voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen een leuke uitdaging.


Leuke acties

Bij zonnige tijden horen zonnige acties:

  • Obelink verloot 24 leuke strandlakens van Brunotti
  • Maak kans op één van de drie mooie Ipanema strandtassen inclusief Ipanema strandlaken
  • Bij aankoop van Ipanema slippers krijg je gratis een Ipanema sleutelhanger (op = op)
  • 10 procent extra korting op alle Madison parasols in de winkel
  • Een ballonnenclown maakt de mooiste creaties voor de kleine Obelinkbezoeker in het restaurant

Nieuwe collectie 2018

Als je de nieuwe collecties 2018 nog niet hebt gezien, kun je op Sunshine Sunday naar hartenlust snuffelen. Dat wil zeggen: de nieuwste producten bekijken, je laten informeren en adviseren en waarom niet meteen iets meenemen? Misschien een nieuwe tent, voortent of nieuwe tuinmeubelen. Misschien zoek je voor je kinderen leuke badkleding of voor jezelf nieuwe wandelschoenen, voor opa een comfortabele vouwstoel of voor de baby een babydrager. Obelink heeft voor het hele gezin alles wat de zonnige dagen buiten nog mooier kan maken.


Een dagje Obelink is niet compleet zonder de nodige aandacht voor de innerlijke mens. Zo staan op de menukaart van het restaurant, naast de gebruikelijke versnaperingen, op Sunshine Sunday een Schnitzel Hawaï schotel voor € 7,95 of een Pistolet met Kip voor €3,95. En natuurlijk staat ook de frietwagen weer buiten, waar je gemakkelijk en lekker de kleine en grotere honger kunt stillen.


Kom je ook naar de Sunshine Sunday? Obelink Vrijetijdsmarkt is 22 april geopend van 10 tot 17 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...