Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Openingsweekend vernieuwde Obelink

Maandag, 25 Maart 2019

30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling. Tijdens het openingsweekend heeft Obelink messcherpe openingsaanbiedingen en is er wat te doen voor jong en oud.


Wat is er veranderd?

  • 5000m2 meer shopplezier
  • Campers in het assortiment
  • Nieuwe shoppingroute
  • Luifel- en voortentenafdeling vergroot
  • 2000m2 extra tenten showroom
  • Vouwwagen showroom vergroot
  • In het restaurant een nieuwe sapbar

Tijdens dit weekend zetten wij de nieuwe tentencollectie van 2019 in het zonnetje. Is je tent toe aan vervanging of ga je dit jaar voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe tent? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De showroom is weer gevuld met de mooiste merken, de nieuwste modellen en de beste accessoires. Ben jij al begonnen met oriënteren voor het nieuwe kampeerseizoen?OpeningsaanbiedingenLaat je adviseren door onze tentspecialisten!

Onze specialisten hebben door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan, waardoor je bij ze terecht kunt met al je vragen. Geen idee welk tent materiaal geschikt is, welk merk het beste is of hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Laat je adviseren! Tevens zijn er ook specialisten van Outwell en aanwezig om je van de juiste informatie te voorzien.


Obelink Kampeer Academy

Op zondag 31 maart hebben we ook weer leuke kampeer gerelateerde demonstraties voor je geregeld. Tijdens het openingsweekend zijn op zondag de Outwell tenten aan de beurt. De specialisten van Outwell laten je de nieuwste modellen zien en je kunt terecht met al je vragen.


Eet smakelijk!

Tijdens het openingsweekend kun je op zondag voor lekkere hapjes terecht op de tuinmeubelen afdeling en in het restaurant staat er warme chocolademelk met een appelpunt voor je klaar voor slechts €3,95 of een beenhamschotel voor €6,95. Kinderen krijgen in het restaurant een glitter tattoo en ze kunnen lekker spelen in het Obelink speelparadijs.


Reacties

BT
"Wij komen a.s vrijdag naar Obelink, is de nieuwe camperhal dan ook al te bezichtigen?"
"Hallo, Ja zeker. De nieuwe camperhal is dan ook al te bezichtigen. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
FV
"“Openingsweekend” - openingsuren? Mvg, Frank"
"Hoi Frank, op zaterdag 30-3 van 8.30 tot 17.00 en zondag 31-3 van 10.00 tot 17.00 uur. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
E
"Succes met de nieuwe afdeling en we hebben ons camper vorige jaar gekocht. Dus we bezoeken jullie regelmatig. "
"Bedankt! Leuk om te horen dat jullie regelmatig bij ons komen :) Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
Laden...