Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Zondag 14 april: Opblaasbare tenten special

Maandag, 8 April 2019

Als je goed rondkijkt op de camping dan zie je het steeds vaker: een opblaasbare tent die binnen een paar minuten staat als een huis. We kunnen na een aantal jaar zeggen dat de opblaasbare tent zich heeft bewezen en dat we zelfs kunnen stellen dat het zeker niet onderdoet voor een tent met stokken. Op zondag 14 april staat het bij Obelink Vrijetijdsmarkt in het teken van opblaasbare tenten.Obelink Kampeer Academy

Op zondag 14 april hebben we ook weer leuke kampeer gerelateerde demonstraties en workshops geregeld, dit keer uiteraard over opblaasbare tenten. Obelink tentspecialist Wessel zal de volgende workshops geven:

  • Hoe zet je een opblaasbare tent op?
  • Hoe repareer je een luchtbuis?
  • Hoe breek je een opblaasbare tent af?

Uiteraard kun je bij hem, en bij alle andere Obelink specialisten ook terecht met al je vragen over opblaasbare tenten.De voordelen en nadelen van een opblaasbare tent

Ben je benieuwd of een opblaasbare (voor)tent iets voor jou is? We zetten de voor- en nadelen van een opblaasbare tent nog even op een rij:


Voordelen van een opblaasbare tent

  1. Zeer snel en gemakkelijk op te zetten
  2. Geen gebroken, beschadigde of verdwenen tentstokken meer
  3. Erg stevig: luchtslangen bewegen mee met de wind waardoor ze minder belast worden

Nadelen van een opblaasbare tent

  1. Pakmaat is groter door de pomp die wordt meegeleverd
  2. Je moet de luchtdruk bij stijging of daling van temperatuur in de gaten houden

Eetsmakelijk!

Een open zondag is niet compleet zonder lekker eten! Op de tuinmeubelen afdeling kun je lekkere hapjes proeven tijdens een demo van Outdoor Chef. In het restaurant is een speciaal menu samengesteld: geniet van een pistolet kipfilet voor €3,95 of van Griekse yoghurt met rood fruit voor €2,75. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: ze kunnen spelen in het Obelink speelparadijs en tevens is er een ballonnenclown die de mooiste figuren maakt!


Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 14 april geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...