Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Vier de start van het kampeerseizoen met ons!

Maandag, 18 Februari 2019

Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 3 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! De dagen worden weer wat langer, we hebben de eerste zonnige dagen al achter de rug en de kampeerkriebels zijn volop aanwezig. Of je dit jaar nou voor het eerst gaat kamperen of je bent benieuwd naar de nieuwste snufjes in de collectie: op deze eerste open zondag van het jaar is er voor iedereen wel wat te vinden.Obelink in een nieuw jasje

Op deze eerste open zondag van het jaar zetten wij niet alleen de nieuwe kampeercollectie in het zonnetje, maar is ook het resultaat te zien van de veranderingen die afgelopen winter hebben plaatsgevonden. Diverse afdelingen zijn verhuisd of samengevoegd en dat zorgt voor een hele nieuwe look in de winkel! We geven je een kleine indruk van wat er de afgelopen tijd allemaal veranderd is:

  • De tentenhal heeft er ruimte bijgekregen, waardoor we nog meer plek hebben voor de tenten in onze showroom. Let op: De uitbreiding van de showroom is vanaf half maart te zien.
  • De campers, vouwwagens en caravans worden samengevoegd in de nieuwe camperhal. Wij verwachten deze hal half maart officieel te openen!
  • De afdeling luifels en voortenten is samengevoegd tot één afdeling

Routing

Bang om te verdwalen door alle veranderingen? Dat is niet nodig: ook de winkelroute is aangepakt. De wandelgangen zijn breder en de entree is ruimtelijker ingericht zodat er een snellere doorgang is op drukke dagen. Gezien de grootte van de winkel is het natuurlijk fijn om te weten waar je je bevindt en hoe je bij de gewenste afdeling komt. Er is nu een duidelijke route te volgen, die het shoppen voor jou nog leuker maakt.Eet smakelijk!

Bij een dagje shoppen, hoort natuurlijk lekker eten. Ook in het restaurant hebben ze niet stil gezeten. Er is namelijk een afwasband geïnstalleerd en de spoelkeuken is vernieuwd: plaats je dienblad op de band en hij gaat door de compleet nieuwe wasstraat. Ook de sapbar heeft een nieuwe look gekregen en het menu is aangevuld met heerlijke nieuwe lekkernijen. Voor 3 maart is een speciaal menu samengesteld: geniet van een heerlijke spareribschotel voor €5,95 of van koffie met een appelflap voor €2,45. Daarnaast kun je ook nog lekkere hapjes proeven op de afdeling tuinmeubelen, daar wordt namelijk live cooking georganiseerd door Campingaz.


Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Ze kunnen spelen in het speelparadijs en er is een ballonnenclown die de mooiste figuren maakt!


Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 3 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties

CM
"Goedemiddag, is het mogelijk om een folder van obelink te ontvangen?"
"Hoi Carolien, Dat is zeker mogelijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice en je adres doorgeven. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
L1
"Hallo allemaal. Ik heb een vraag.Het gaat om mijn camper.Hymer 614.Het gaat om de spadborden en de achterbumper.De tussenranden die er tussen zitten.zijn die bij jullie te koop.?."
"Hallo, we hebben wel een aantal soorten rubbers. Zou je een foto kunnen sturen van je huidige tussenranden? Dan kijken wij of we iets voor je hebben. Mailen mag naar info@obelink.nl. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
AK
"Goedemiddag. Voorgaande jaren ontvingen wij altijd rond deze tijd jullie catalogus per post. Leuk om ideeën op te doen en te zien wat er allemaal te koop is en ook maakten wij dan een "boodschappenlijstje" voor ons jaarlijkse bezoekje aan Obelink. Tot op heden niet ontvangen dus hierbij de vraag of wij deze dit jaar nog kunnen verwachten ?
Met vriendelijke groet.
Familie Kerkhof uit Otterlo
"
"Hallo, De folders gaan deze week de deur uit! Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
Laden...