Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!

Donderdag, 30 Mei 2019

Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 30 mei staan onze deuren open voor het hele gezin. Met leuke activiteiten, aanbiedingen en lekker eten belooft Hemelvaartsdag weer een leuke, gezellige dag te worden.Groot assortiment

Ga jij tijdens het Hemelvaartsweekend lekker kamperen? Dan ben je niet de enige! Duizenden gezinnen gaan eropuit tijdens Hemelvaart om alvast het campinggevoel te proeven. Kom je erachter dat je voor de grote zomervakantie toch nog wat extra kampeerspullen kunt gebruiken? Dat komt dan goed uit. Start je Hemelvaartvakantie met een bezoekje bij Obelink Vrijetijdsmarkt en ga goed voorbereid op kampeervakantie.


Neem een campinggids van ACSI mee

Heb je nog geen geschikte camping gevonden voor de zomervakantie óf wil je je alvast voorbereiden voor volgend jaar? Neem dan de gratis campinggids mee van ACSI. Al meer dan 50 jaar is ACSI de campingspecialist van Europa en de gids staat vol met leuke campings, accommodaties en kampeerreizen. (Let op: het gaat hierbij om de gids van 2018)


Barbecue demo

De echte kookfans zijn op Hemelvaartsdag te vinden bij de barbecue demo op de tuinmeubelen afdeling. Ben je op zoek naar inspiratie voor een lekker recept, of wil je de skottelbraais en barbecues graag in actie zien? Dan ben je op donderdag 30 mei bij Obelink aan het juiste adres. Er worden de lekkerste hapjes voor je klaargemaakt. Kom proeven!


Restaurant

Nog meer trek gekregen van die lekkere hapjes? Dan kun je in het restaurant terecht voor een verse munt- of gemberthee met gevulde koek en voor de kinderen zijn er pakjes sap met donuts verkrijgbaar. Met een beetje geluk win je zelfs de wekkerprijs: gaat de wekker af bij de kassa als jij je maaltijd wilt afrekenen? Dan krijg je je maaltijd volledig gratis. De kinderen kunnen tijdens of na het eten lekker spelen in het Obelink speelparadijs. Tevens is er ook een speciale speurtocht voor de kids in het restaurant!


Obelink Vrijetijdsmarkt is op donderdag 30 mei geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...