Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Zondag 10 maart: Obelink voortentenspecial

Maandag, 4 Maart 2019

Op de tweede open zondag van dit jaar is het tijd voor de voortentenspecial! Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een voortent ideaal. Een voortent creëert extra leefruimte op de camping en zorgt voor een hoop comfort. De collectie van 2019 staat inmiddels klaar in onze showroom. Kom jij een kijkje nemen?


Nieuwe collectie 2019

Een nieuwe voortent kopen is een grote investering, dus het is belangrijk om je goed te oriënteren en verschillende voortenten met elkaar te vergelijken. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, groottes, dieptes en het belangrijkste: omloopmaten. Het meest veilig is dat je de omloopmaat zelf berekend. Gegevens of lijsten die op internet te vinden zijn, kloppen niet altijd. Voortenten worden per stuk gemaakt en kunnen altijd iets afwijken. Als je de maat zelf op de juiste manier berekend, weet je 100% zeker dat je de juiste maat hebt.
Obelink kampeer Academy

Nieuw op de open zondagen zijn de Obelink Kampeeracademy workshops. Specialisten van de voortentmerken Walker, Isabella en Brand komen op deze zondag diverse workshops geven over hun tenten. Ben je op zoek naar meer informatie over voortenten of wil je weten wat precies de verschillen zijn tussen deze merken? Kom dan naar de voortentenafdeling en doe mee met de workshops! De workshops zijn geheel vrijblijvend en je hoeft je niet vooraf op te geven. De workshops worden gehouden op de volgende tijden:


11.00 uur: Workshop van Brand

12.00 uur: Workshop van Isabella

13.00 uur: Workshop van Walker

14.00 uur: Workshop van Brand

15.00 uur: Workshop van Isabella


Eet smakelijk!

Ben je na het kijken naar al die voortenten toe aan iets lekkers? In het restaurant kun je terecht voor een heerlijk broodje omelet met bacon voor €2,95 of een broodje gezond voor €3,95. Ook op de tuinmeubelen afdeling worden er lekkere hapjes voor je klaargemaakt op de skottelbraai. Ook aan de kinderen is gedacht: zij krijgen een gratis glittertattoo en kunnen spelen in het Obelink speelparadijs.


Wij zijn op zondag 10 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...