Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Obelink mannendag op zondag 15 april

Dinsdag, 10 April 2018

Het is nog lang geen Vaderdag, maar Obelink gaat de mannen alvast in het zonnetje zetten. En dat geldt niet alleen voor vaders, maar voor alle mannen, groot en klein. Er is namelijk mannendag op de derde zondag in april bij Obelink.



Voetbal voor grote en kleine mannen

Waar denk je aan als het om één van de grootste hobby’s van mannen gaat? Aan voetbal? Wij ook. Daarom kunnen mannen op de mannendag hun voetbaltalent onder bewijs stellen bij het goalschieten in de winkel. Natuurlijk niet zonder de kans op leuke prijzen. Wie het liever iets rustiger aan doet, die kan op de tuinmeubelen-afdeling de Barbecue-demonstraties van Cadac bezoeken. Daar toont een BBQ-chef zijn mede-mannen de nieuwste geheimen van de BBQ-wereld. Een uitgelezen kans voor elke man, om zich alvast op de volgende BBQ-party voor te bereiden.



Hamburger XL

Een open zondag bij Obelink is niet compleet zonder lekker eten. En zeker deze mannendag niet. Wat zeg je van een XL-mannenburger in het restaurant voor € 4,95? Als tussendoortje is een heerlijk kopje koffie met vlaai ideaal – niet alleen voor mannen voor maar € 2,95. En terwijl jij als man lekker van het eten geniet, kunnen de kinderen in het speelparadijs bij het restaurant naar hartenlust spelen en klauteren. Wedden, dat ze op de terugweg naar huis in de auto heel stilletjes en braaf zijn? Natuurlijk kunnen de kleintjes (meisjes mogen ook) zich ook deze dag weer laten schminken. Wordt het een gevaarlijke leeuw of liever een grappige clown? Aan je kind de keuze.



Humax demonstratie

Voor mannen die (nog) geen IP-box van Humax hebben, biedt zich op zondag 15 april de perfecte gelegenheid, meer over dit kleine maar oh zo handige kastje te weten te komen. Met de Humax TV+ H3 IP-box maak je van je tv thuis of op de camping heel makkelijk een Smart-tv, en dat volledig draadloos. Een medewerker van Humax demonstreert dit apparaat, vertelt over de voordelen daarvan en beantwoordt al je vragen.


En last but not least ontvangen mannen op de Obelink mannendag nog extra korting:

  • 10% korting op alle zakmessen op de outdoor afdeling
  • 10 euro korting op alle stoere lederen hoeden van Barmah

Als dat nog niet reden genoeg is, om op 15 april naar Obelink in Winterswijk te komen, dan misschien het feit, dat Obelink op maar liefst 65.000 vierkante meter winkeloppervlakte alles heeft, wat het (mannelijke) outdoor-hart begeert. En natuurlijk zijn op deze mannendag ook alle vrouwen welkom, want Obelink is er voor iedereen! Op zondag 15 april van 10 tot 17 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...