Bestellen in 3 eenvoudige stappen
banner festivaldag

Kom zondag 11 juni naar de Festivaldag bij Obelink!

Dinsdag, 6 Juni 2017

Het festivalseizoen is al weer begonnen en er zijn al een paar mooie feestjes geweest. Toch staan er nog genoeg festivals op de agenda zoals de Zwarte Cross en Lowlands. Heb jij een festival in de planning en heb je nog campingspullen nodig? Kom dan zondag naar Obelink! We hebben alles voor jouw festivalbezoek: van tenten tot lampen en van stoelen tot oordopjes.Grasnapolsky

Ook dit jaar werkt Obelink weer samen met de Zwarte Cross. Wij verzorgen de tenten mét inrichting voor het Grasnapolsky kampeerhotel. Ons topteam begint 2 weken van te voren met het opzetten van de Obelink Sahara tenten (Sahara 400 & Sahara 500). Na een week staan alle tenten en worden deze volledig ingericht met luchtbed, slaapzak, vloerkleed, tafel, kampeerstoelen en een lamp.


De Zwarte Cross camping en het Grasnapolsky kampeerhotel zijn ieder jaar binnen no-time uitverkocht, maar wij hebben een paar kaarten voor jullie achtergehouden. We gaan de volgende tickets op onze Facebookpagina verloten:

  • 1x Grasnapolsky kaarten voor 2 personen t.w.v. €550,-

Barbecueën, wokken & meer lekker eten

Op de festivaldag hebben wij voor allerlei lekkers gezorgd:

  • Een chefkok van Weber komt heerlijk barbecueën op de afdeling tuinmeubelen
  • De wokbus van Go-Tan staat bij de uitgang; vergeet dus niet van de wok te proeven
  • Shoarma menu met frietjes en salade voor €5,95 in het restaurant
  • Pistoletjes met versgebakken kipfilet, sla en spekreepjes voor €3,25
  • In het restaurant kunnen de kinderen zich laten schminken

Nieuw dit jaar: festivalpakketten!

Nieuw in het assortiment zijn onze festivalpakketten: speciaal samengesteld voor festivalgangers. We hebben 3 soorten pakketten voor 1 of 2 personen: basic, luxe en grande. In deze pakketten vind je een tent, luchtbed en een slaapzak (bij luxe en grande ook kampeerstoeltjes). Profiteer van een mooie pakketkorting!


Ook deze koopzondag wordt weer een gezellige dag. Ga jij deze zomer naar een festival? Laat het ons weten in de reacties!


Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...