Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Kom op Tweede Pinksterdag naar Obelink!

Vrijdag, 26 Mei 2017

Je hoeft niet ver weg om lekker te kamperen: Duitsland en Nederland zijn populaire vakantiebestemmingen en echte kampeerlanden. Veelzijdig, mooie steden en prachtige natuur. Op maandag 5 juni zetten wij Duitse merken in het zonnetje en organiseren we leuke acties en activiteiten zoals live cooking. Lees snel verder!Live cooking

Voor het eerst dit seizoen komt een chefkok van Weber langs om heerlijk voor jullie te barbecueën. Maarten van Mattie’s Grill is door Weber getraind en gecertificeerd. Hij gaat met meerdere barbecue’s koken waaronder de Weber Q 1400 en een Weber Genesis II barbecue. Hij geeft de gehele dag tips en beantwoordt vragen.


Neem een gratis ACSI campinggids mee

Wil je graag in Nederland of Duitsland kamperen maar heb je geen idee waar? ACSI komt met een promoteam en geeft info over Nederlandse en Duitse campings. Ook delen ze campinggidsen uit.Smullen in het restaurant (met live muziek)

In het restaurant kun je genieten van een XL schnitzel met frietjes en salade voor maar 8,50 euro. Voor bij de koffie hebben we warme apfelstrudel voor 2,25 euro! Tijdens het eten speelt de harmonicaclub gezellige Nederlandse en Duitse nummers.Profiteer van onze acties!

  • Bij aankoop van een Brand voortent krijg je daar gratis een Brand Mistral stormafspanset bij.
  • Op tweede Pinksterdag verloten we 2 Jack Wolfskin rugzakken in de winkel.


Kortom: een gezellige dag met veel acties en activiteiten! Ben jij er ook bij?

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...