Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Kinderweekend 2017 blog banner

Kom naar het kinderweekend op zaterdag 8 en zondag 9 april!

Maandag, 3 April 2017

Met kamperen kun je niet vroeg genoeg beginnen, velen van jullie begonnen waarschijnlijk al op jonge leeftijd. Heerlijk met het gezin genieten in de buitenlucht: kamperen met kinderen is gegarandeerd een succes! Op zaterdag 8 en zondag 9 april staat kamperen met kinderen centraal bij Obelink! Tijdens het kinderweekend organiseren we allerlei leuke acties, activiteiten en een te gekke kleurplatenactie. Benieuwd? Lees dan snel verder!Een dag vol kinderpret!

Dit kinderweekend vullen we met de leukste activiteiten en acties voor kinderen! Lees hier onder wat we voor jullie in petto hebben:

  • Samen met Marveld Recreatie organiseren we een skelterbaan en springkussen. Bij mooi weer zijn deze op ons parkeerterrein te vinden.
  • De kids kunnen aan de kleurplatenactie meedoen! Download de Ollie en Dollie kleurplaat en lever hem in de winkel in of stuur hem digitaal naar socialmedia@obelink.nl (actie loopt t/m 12 april). De kinderen maken kans op leuke prijzen!
  • Onze ballonnenclown creëert de mooiste figuren in het kinderparadijs.
  • In het restaurant geldt een leuke aanbieding speciaal voor kinderen: een donut naar keuze, een zakje snoep en een bellenblaas dit weekend voor maar €1,95.
  • Tijdens het kinderweekend geldt er een 10% extra korting op onze eigen kleurrijke Wander Wonder collectie.
  • De chefkok van Campingaz komt langs met hapjes op de barbecue. Hij staat ook klaar voor tips en vragen.
  • Een vertegenwoordiger van Camp-let is er die dag bij voor demonstraties, advies en tips. Ze hebben overigens een interessante voorjaarsactie bij aankoop van een vouwwagen. Klik hier om de actie te bekijken.

Ontdek de Wander Wonder collectie van Obelink!

We vonden dat sommige kampeerartikelen wel wat vrolijker mochten; daarom begonnen we in 2016 met iets nieuws. We ontwikkelden een kleurrijke lijn met super handige kampeerartikelen voor volwassenen en kinderen. We kozen Wander Wonder als naam voor de collectie. Wander staat voor zwerven, trekken en rondreizen; Wonder staat voor verwonderen en nieuwsgierig zijn. Dit past toch perfect bij zo’n vrolijke kampeercollectie? In 2016 introduceerden we de Wander Wonder collectie met de volgende artikelen:

Gelukkig werd de collectie enthousiast door onze klanten ontvangen, daarom breiden we de collectie dit jaar uit met een badstof stoelhoes, kinderservies, een paraplu, slaapmatjes, zachte kussentjes, een kinderlampje en een mooie fleecedeken!3 Wander Wonder artikelen in het zonnetje!

We zijn ontzettend trots op onze vrolijke Wander Wonder collectie, en willen in deze blog graag 3 van onze favoriete producten uitlichten: de slaapzakken, de bolderkar en de kruk met oplegblad.

  1. Kinderslaapzakken voor jongens en meisjes zijn heerlijke zachte slaapzakken van katoen; hierdoor ademen ze goed. De slaapzakken zijn leuk opgefleurt met een dessin van lijntekeningetjes: een echte kampeerslaapzak!
  2. De bolderkar is een stevige, vrolijke kar! Je kunt er veel in kwijt en ook de kinderen in vervoeren wanneer ze moe zijn. De kar is handig voor uitstapjes met de kinderen, bijvoorbeeld een wandeling naar het strand. Ook handig om ermee spullen van de auto naar de kampeerplaats te vervoeren.
  3. De vouwstoel met oplegblad kun je gemakkelijk als krukje gebruiken, maar ook als klein tafeltje. Met twee stoeltjes erbij is die perfect voor een drankje of een boek. Hij staat ook nog eens gezellig op de camping met de leuke kleurtjes en het lieve hartje op het dienblad!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de volledige Wander Wonder collectie op onze webshop. Vergeet niet dat je tijdens het kinderweekend een extra korting van 10% krijgt op alle Wander Wonder producten!Kom gezellig naar het kinderweekend!

Kom gezellig met de kids een dagje naar Obelink tijdens het kinderweekend en geniet van de leuke activiteiten!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...