Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Kampeerliefhebbers opgelet: 11 maart luifelspecial

Vrijdag, 2 Maart 2018

Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de luifelspecial. Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een luifel ideaal. Een luifel blijft onderweg opgeborgen in een zak of in de cassette en kan bij aankomst op de camping eenvoudig uitgedraaid worden. Op deze manier heb je meer bescherming tegen de zon, maar zit je ook beschut bij slecht weer.Cassette- en zakluifels

Er zijn twee soorten caravanluifels: cassette- en zakluifels. Een cassetteluifel is een luifel die aan de caravan of camper wordt vastgeschroefd. Een zakluifel schuif je door de caravanrail, en kan dus ook op ieder gewenst moment weer verwijdert worden van de caravan of camper. Benieuwd welke luifel voor jou het beste is? Laat je adviseren door onze ervaren werknemers en de specialisten van Fiamma. Zij zijn de hele dag aanwezig om informatie en advies te geven over welke luifel het beste bij jou past.


Demonstratie opblaasbare voortenten

Op de afdeling luifels zijn ook de opblaasbare lichtgewicht voortenten te vinden. Deze populaire opblaasbare voortenten zijn net als de luifels ideaal voor de snelle reiziger. Op zondag 11 maart worden verschillende demonstraties gehouden zodat je kunt zien hoe makkelijk en snel een opblaasbare voortent is. Daarnaast is het op deze zondag extra aantrekkelijk om een opblaasbare voortent aan te schaffen:


Een uitje voor de hele familie

Zin in een hapje eten tussen het shoppen door? In het restaurant hebben wij een speciale aanbieding voor deze zondag: een broodje omelet met bacon of een shoarmaschotel. De kinderen kunnen zich laten schminken, en kunnen natuurlijk ook lekker spelen in het speelparadijs. Kortom, een dag voor de hele familie.


Ben je nog niet uitgegeten? Schuif dan aan op de tuinmeubelenafdeling, daar houdt Cadac een demo van verschillende barbecues! Uiteraard kun je ook op alle andere afdelingen terecht om de nieuwste collecties van 2018 te bekijken.


Op zondag 11 maart zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...
Wij gebruiken cookies