Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Kampeer jij ook met je kinderen blog banner

Kampeer jij ook met je kinderen?

Maandag, 11 April 2016

Kom zondag 17 april naar het kinderweekend bij Obelink en geniet samen met je kinderen. Over een aantal maanden gaan veel gezinnen er weer op uit, op weg naar de camping. Voor ons een reden om tijdens één van onze open zondagen een kinderweekend te organiseren. Zondag 17 april staat bij Obelink in het teken van 'kamperen met de kinderen'. We nodigen je van harte uit die dag tussen 10.00 en 17.00 uur naar onze Megastore te komen. Het is misschien een cliché op vakantie, maar als je kinderen het naar hun zin hebben, dan is jouw vakantie ook geslaagd. Kamperen met de kids is gewoon hartstikke leuk. Kom je naar het kinderweekend, neem dan vooral je kinderen mee, want ik heb hartstikke leuke activiteiten geregeld! En er is meer. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.Kampeerartikelen van Lief!

Tijdens het kinderweekend zetten we ook onze Lief! lifestyle kampeercollectie in de spotlights. Wij hebben deze collectie dit jaar weer uitgebreid met leuke artikelen, zoals een badstof stoelhoes en kinderserviezen. Heb je trouwens de unieke Lief! Familietent al wel eens bekeken? Lief is die hè? De hele kampeercollectie heeft de unieke kenmerken die de Lief! producten zo geliefd maken: vrolijke dessins en frisse kleuren. De Lief! Kampeercollectie vind je alleen bij Obelink.Vermaak voor kinderen

Voor alle kinderen hebben we leuke gratis punchballonnen. Marveld Recreatie is aanwezig met een springkussen en de mascottes Teun en Pleun, dus kinderen kunnen zich heerlijk uitleven. En in ons restaurant maakt de ballonnenclown weer de leukste ballonnenfiguren, zoals een bloem, een zwaard of een leuke vis. Jouw kinderen kunnen zich ook creatief uitleven op een kleurplaat en maken kans op een leuke prijs van Playmobil.


Barbecook komt aankomende zondag live koken in onze winkel en die hapjes moet je echt even komen proeven. Op onze Facebook-pagina verloten één paar meisjessandalen en één paar jongenssandalen van Teva. Met mijn collega's ga ik nog even de laatste dingen regelen en hoop je te zien op zondag 17 april!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven