Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Last-minute blog banner

Heb jij alles in huis voor je vakantie

Maandag, 11 Juli 2016

Zondag 17 juli last-minute-dag bij Obelink. Heb jij al vakantie? Als je er binnenkort op uitgaat, ben je vast al wat spullen aan het verzamelen. Opeens zie je dat enkele noodzakelijke dingen ontbreken of kapot zijn. Wat nu? Precies daarvoor hebben we op zondag 17 juli de last-minute-dag georganiseerd, onze voorlopig laatste open zondag. Haal nog even die laatste spulletjes in huis, die jouw vakantie net even wat fijner maken. De last-minute-dag is een mooie gelegenheid om nog even de laatste dingen te kopen zodat je tijdens je vakantie niets meer hoeft te doen én het niet elders voor een hogere prijs moet aanschaffen. Je kunt ook om een andere reden 17 juli naar onze Megastore komen. Voor mooie prijzen bijvoorbeeld in onze verloting. Meer weten? Lees dan vooral even door.



Checklist voor de vakantie

Om te kijken of je alles al bij elkaar hebt, is een checklist bijhouden erg handig, zodat je er niet op het laatste moment achter moet komen dat je toch nog weer een aantal dingen vergeten bent. In onze winkel liggen de vakantiechecklisten gratis voor je klaar. Denk er bijvoorbeeld ook aan dat je in het buitenland bepaalde dingen verplicht in de auto moet hebben, zoals één of meerdere veiligheidshesjes, een verbanddoos en uiteraard een gevarendriehoek. Ook is het in sommige landen verplicht om reservelampen, een brandblusser of zelfs een alcoholtester in de auto te hebben.



Uitgebreid assortiment

Ons assortiment is de laatste jaren zo uitgebreid, dat het niet meer alleen gaat om artikelen op kampeergebied, maar iedereen vindt er nu wel iets van zijn gading, ook als je niet op kampeervakantie gaat. Van slaapzak tot servies, en een gezellig lampje op batterijen of gas enz. Om jouw kampeeruitrusting aan te vullen of voor je andere vakantiespullen staan mijn collega's op zondag 17 juli van 10 tot 17 uur voor je klaar. Wie weet, doe je nog weer wat nieuwe ideeën op of zie je artikelen die toch ook wel lekker handig zijn om mee te nemen.



Loot mee en win

Misschien wordt jouw bezoek aan onze winkel wel extra aantrekkelijk wanneer je een mooie prijs wint bij onze verloting. We geven een aantal Hatland hoeden, model Norman Bao Natural weg en daarnaast en enkele paren Crocs. Houd vooral ook Facebookpagina in de gaten, want daar verloten we een mooie koffer van Enrico Benetti.


Alle afdelingen zijn zondag 17 juli geopend en mijn collega's geven graag antwoord op al je vragen. Wil je tussendoor even tot rust komen, geniet dan bijvoorbeeld van een heerlijk kopje verse muntthee in het restaurant. Voor de kinderen maakt de ballonnenclown de mooiste creaties.


Hopelijk zie ik je 17 juli! In ieder geval: fijne vakantie!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven