Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Terugblik 13 maart blog banner

Grote belangstelling voor wandel- en fietsweekend bij Obelink!

Maandag, 14 Maart 2016

Dat wandelen en fietsen onverminderd populair zijn, bleek het afgelopen weekend wel. Wat een belangstelling zeg! Het was ook erg gezellig door de stands die her en der in onze winkel stonden opgesteld. VVV-100% Winterswijk, Wandelen in de Provence, Friesland Holland Tourist information, Euregio grensoverschrijdend Bureau voor Toerisme, Stichting WF-Evenementen, VVV-Dinxperlo-Aalten-Bredevoort waren met een stand vertegenwoordigd en vertelden de bezoekers van alles over vakantie vieren in hun regio. Bij de Piaggio van De Heikamp kon je terecht voor een lekker kom soep en ook voor wandelroutes in en om Ruurlo. Ook hebben mijn collega's van de sportafdeling weer talloze voeten geanalyseerd met de SportFootScan.Kortingen en acties

Bij aanschaf van een paar Merrell schoenen ontving je 10% korting. Bovenop een aankoop van een voortent van Isabella kregen kopers twee stormbanden ter waarde van €39,90 cadeau. Ik had een medewerker van Isabella uitgenodigd die, samen met mijn eigen collega's, alles over het assortiment van Isabella vertelde. Tijdens het wandel- en fietsweekend verlootten we veel artikelen, waaronder 2 paar wandelschoenen van Grisport, rugzakken van Deuter en Vaude, een Life Line fleecevest en een Light my Fire pack-up bottle. Ook mijn favoriet de waterdichte Gabbag trolley/rugzak van 54 liter wisselde van eigenaar.


Op zondag 13 maart verzorgde Campingaz een demonstratie op een buitenkeuken. Onze gasten hebben weer heerlijk kunnen smullen. Voor de kinderen knutselde een ballonnenclown mooie figuren, die de kinderen natuurlijk mee naar huis mochten nemen.Facebookactie

Op onze Facebookpagina vind je een actie die wij samen met De Heikamp uit Ruurlo houden. Wil je nog kans maken op een mooie prijs, ga dan snel naar onze Facebookpagina. Wie weet loop jij er vandoor met een paar Lowa wandelschoenen of geniet je binnenkort van een geheel verzorgd 3-gangen diner voor 4 personen bij De Heikamp.


De voorbereiding voor de komende open zondag is al in volle gang. Aanstaande zondag 20 maart vindt de tuinmeubelspecial plaats. We stellen je dan de nieuwe collectie tuinmeubelen en tuinkussens voor, maar natuurlijk is die dag onze hele winkel geopend. En we hebben weer toffe acties. Hopelijk tot aanstaande zondag?!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven