Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Grillen met Obelink tijdens de BBQ special op 5 mei

Zondag, 28 April 2019

De lente is volop aan de gang! De bomen worden groen, we zijn al heerlijk verwend met hoge temperaturen en we willen ’s avonds al zo lang mogelijk in de tuin zitten. Hoog tijd om een barbecue te organiseren! Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue of ben je benieuwd naar de nieuwste barbecue snufjes en trends? Dan ben je bij Obelink op zondag 5 mei tijdens de BBQ special aan het juiste adres. Op de ruime barbecue afdeling vind je alles wat jouw barbecuehart begeert. De nieuwste barbecues en buitenkeukens van allerlei merken staan voor je opgesteld.BBQ aanbiedingen

Bij een BBQ special horen natuurlijk ook leuke BBQ aanbiedingen. Koop de volgende barbecues met veel korting op zondag 5 mei:

  1. Master Touch GBS 57cm in de kleur Blue, Crimso, Green, Smokey Grey van €329,- voor €235,-
  2. Weber Q 1400 Dark Grey van €299,- voor €219,-

Tuinmeubelen collectie 2019

Een mooie barbecue in de tuin is pas echt compleet met een mooie set tuinmeubelen. In de tuin showroom staat ook de nieuwe collectie 2019 voor je klaar. Van de nieuwste complete dining- of loungesets tot de mooiste losse tuintafels en stoelen. Benieuwd welke set het beste in jouw tuin past? Laat je adviseren door de Obelink experts.Eet smakelijk!

Heb je trek gekregen van die lekkere BBQ geur? Dan kun je in het restaurant terecht voor een tussendoortje of een lekkere maaltijd. Ga voor wraps gevuld met ham, kip of zalm voor €3,75 of voor een verse aardbeien krakeling voor €2,15. Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen spelen in het Obelink speelparadijs of leuke ballonnen laten maken door de ballonnenclown!


Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 5 mei geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...