Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Terugblik banner 6 maart 2016

Geslaagde opening seizoen van open zondagen bij Obelink!

Maandag, 7 Maart 2016

Eindelijk gingen we dan van start met het Open Zondagen Seizoen. Zondag 6 maart stond onze winkel in het teken van voortenten en Fiamma-luifels. Niet alleen wijzelf hadden er naar uitgekeken, maar de bezoekers ook. Het nieuwe parkeergedeelte was klaar en daar werd al veel gebruik van gemaakt. Natuurlijk waren alle afdelingen in onze Megastore geopend en overal zag je mensen, van de tentenhal tot aan de tuinmeubelafdeling. Veel bezoekers lieten hun voeten scannen op onze SportFootScan. Deze scan introduceerden we vorig jaar en onze voetspecialisten kunnen je hiermee van een goed schoenadvies voorzien, zodat je voor jouw voeten en jouw situatie de beste schoen kiest.Demonstratie van luifels en voortenten

Samen met een medewerker van Fiamma demonstreerden mijn collega's van de luifelhal verschillende types Fiamma-luifels en gaven ze info. Overeenkomstig hebben ze allemaal dat ze gebruiksvriendelijk en multifunctioneel zijn. Ben je eenmaal op de camping aangekomen, dan kan jouw vakantie met zo'n luifel bijna meteen beginnen. Op de voortentenafdeling was er speciale aandacht voor de voortenten van Brand. Een medewerker van Brand gaf samen met mijn collega's aan bezoekers uitleg over de Brand-collectie. Natuurlijk staan de meeste Brand-modellen ook in onze showroom opgesteld.Speciale acties

Afgelopen zondag was het extra interessant om een Fiamma-luifel of een Brand-voortent aan te schaffen, want je kreeg bij je aankoop een artikel cadeau. Een Fiamma-pakket bestaande uit een stormband en grondplaten ter waarde van € 20,00 of een stormbandset Mistral ter waarde van € 48,-. Kocht je een voortent van ons eigen merk Hypercamp, dan ontving je daarbij een Obelink Windscherm 490 ter waarde van € 23,90 helemaal gratis.


Traditiegetrouw kookte mijn collega Yvonne de lekkerste hapjes op de Obelink Outdoor Braai. Alles ging schoon op! In het restaurant was er live muziek. Je waande je al helemaal in Frankrijk met die mooie chansons, die onze troubadour zong. Bij Obelink denken we natuurlijk ook aan kinderen. We hebben veel toffe artikelen voor kinderen in ons assortiment, daarnaast hebben we een mooi speelparadijs en deze zondag konden de kinderen zich ook laten schminken.Loot mee en win!

Als je er heel snel bij bent, kun je nog nog meedoen aan onze Facebook-verloting. We geven twee keer een Fiamma Patio-mat 390 ter waarde van € 85,99 weg. Wil jij die wel winnen, ga dan snel naar de Facebook-pagina van Obelink.


Mocht je deze open zondag niet geweest zijn, jammer hoor. Maar aankomend weekend op 12 en 13 maart heb je gelukkig al weer een nieuwe kans. Dit weekend staat in het teken van wandelen en fietsen. Houd jij daarvan, dan mag je die dag echt niet missen!

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden…
Wij gebruiken cookies
Naar boven