Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!

Woensdag, 5 December 2018

Ieder jaar organiseren we vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Dit jaar trappen we het gezellige evenement af op donderdag 27 december. Drie dagen lang kun je genieten van een uitgebreid programma en campings en vakantieparken uit o.a. Duitsland, Denemarken, Spanje, Oostenrijk en Frankrijk. De Obelink Vrijetijdsbeurs is dé plek om je te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met ruim 80 stands, live muziek, lekker eten en vermaak voor de kinderen gaat de vakantiepret alvast beginnen. Benieuwd naar het programma? Lees dan snel verder.

Doe campinginspiratie op!

Heb je nog geen idee waar je volgend jaar gaat kamperen of wil je nog wat campinginspiratie op doen? Campings en vakantieparken uit maar liefst 7 landen komen zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs presenteren. Geniet tegelijkertijd van de livemuziek in de winkel en in het restaurant, pak de nieuwste ACSI kampeergids mee en proef de glühwein en de streekproducten.Shoppen in de megastore

Naast de gezellige Vrijetijdsbeurs kun je uiteraard ook terecht op de afdelingen van onze winkel om te shoppen. Onze specialisten staan voor jullie klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen.Je bent van harte welkom!

De Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december vindt plaats in onze megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Op donderdag en vrijdag kun je de beurs bezoeken van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.


Namens alle standhouders en het Obelink team willen we jullie van harte welkom heten op de Vrijetijdsbeurs!Deelnemende bedrijven

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...
Wij gebruiken cookies