Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!

Maandag, 11 December 2017

Ieder jaar organiseren we vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Dit jaar trappen we het gezellige evenement af op woensdag 27 december, dat tot en met 29 december duurt. Drie dagen lang komen eigenaren en medewerkers vertellen wat hun camping of vakantiepark allemaal te bieden heeft. Dé perfecte plek om te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen. Met meer dan 80 stands, diverse demonstraties, live muziek én lekker eten belooft de Vrijetijdsbeurs een gezellig evenement te worden.

Doe campinginspiratie op!

Heb je nog geen idee waar je volgend jaar gaat kamperen of wil je nog wat campinginspiratie op doen? Campings en vakantieparken uit diverse landen zoals Italië, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, België, Duitsland en Nederland komen zich tijdens de Obelink Vrijetijdsbeurs presenteren. Geniet tegelijkertijd van de livemuziek in de winkel en in het restaurant, pak de nieuwste RAN of ACSI kampeergids mee en proef de glühwein en de streekproducten.Alle afdelingen van onze megastore zijn geopend

Naast de gezellige Vrijetijdsbeurs kun je uiteraard ook terecht op alle afdelingen van onze winkel om te shoppen. Onze specialisten staan voor jullie klaar met advies en beantwoorden graag alle vragen.Je bent van harte welkom!

De Vrijetijdsbeurs op 27, 28 en 29 december vindt plaats in onze megastore aan de Misterweg 179 te Winterswijk. Op woensdag en donderdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur.


Namens alle standhouders en het Obelink team willen we jullie van harte welkom heten op de Vrijetijdsbeurs!Deelnemende bedrijven

Reacties

RR
"Dag mensen van Obelink.

Wij zouden graag op jullie vrije tijdsbeurs 2018 willen komen staan om onze camping te promoten.
Graag horen we van jullie ,
voor info zie www.campingfontana.nl

groeten vanuit Tsjechie."
F
"CAMPING LA TARTUFAIA
HEERLIJK ONTSPANNEN OP DE GEZELLIGSTE FAMILIECAMPING VAN ITALIE

In Ranzanico al Lago, in de provincie van Bergamo, ligt de gezellige familiecamping Tartufaia. Het is de ideale plaats om van uw vakantie te genieten."
Laden...
Wij gebruiken cookies