Bestellen in 3 eenvoudige stappen

De lente komt eraan! Tuinspecial op 24 maart

Maandag, 18 Maart 2019

De lente begint bijna! Na een zachte winter, mogen we het straks echt lente noemen. Hét moment om de tuin weer eens onder handen te nemen zodat je straks lekker met je familie en vrienden kunt barbecueën. Obelink viert de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 24 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.


Nieuwe collectie 2019

Tijdens de tuinspecial kun je de nieuwe collecties tuinmeubelen bekijken. Plof eens neer op een van onze nieuwste loungesets of diningsets. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de accessoires: van mooie sierkussens tot prachtige haarden en natuurlijk de barbecues! Doe inspiratie op voor jouw tuin en ga goed voorbereid richting de lente. Heb je geen idee wat voor soort tuinmeubel je wilt en kun je wel een beetje hulp gebruiken? Laat je adviseren door de Obelink tuinspecialisten.


Omdat Obelink dit jaar 60 jaar bestaat, heeft Hartman een speciale jubileumset samengesteld. Als je deze jubileumset aanschaft op zondag 24 maart, krijg je een Hartman Sophie parasol t.w.v. 119,95 helemaal gratis.


Obelink Kampeer Academy

Op zondag 24 maart hebben we ook weer leuke kampeer gerelateerde demonstraties en workshops geregeld. Deze zondag zijn de caravan- en bustenten aan de beurt:

  • Heb je altijd al willen ervaren hoe het is om een opblaasbare tent op te pompen? Samen met Kampa kun je dit op deze open zondag uitproberen.
  • Tevens wordt er een demonstratie gegeven van de Awning Pully. Dit is een hulpmiddel waarmee je alleen zonder hulp van een tweede persoon een voortent door de rail kunt trekken.
  • Benieuwd in hoeveel tijd een opblaasbare tent staat? Kampa laat het je zien aan de hand van een timer.

Lekker eten

Op zoek naar inspiratie en zin in een lekker hapje tussendoor? Kom dan kijken bij de barbecue demonstratie van Weber op de tuinmeubelen afdeling. Op verschillende barbecues van Weber worden de lekkerste gerechtjes voor je klaargemaakt. Ook in het restaurant staat er veel lekkers voor je klaar. Geniet in het restaurant van een warme apfelstrüdel voor €2.50 of van een lekker stoofpotje voor €5.95. Voor de kinderen is er een ballonnenclown en ze kunnen uiteraard ook spelen in het speelparadijs!


Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 24 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ben jij erbij?

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...