Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Beleving tijdens de open zondagen

Festivalzondag bij Obelink op 24 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol of Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen!
18 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Open zondag 10 juni: Lekker koel de zomer door!
We houden van warme zomerdagen en lauwe avonden - maar soms is het net een beetje te veel en zoeken we verkoeling. In het zwembad, onder een parasol, met een heerlijk koud drankje uit de koelbox of met een ventilator in de tent.
4 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Kom stoelen testen op zondag 3 juni!
Bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk staat zondag 3 juni volledig in het teken van lekker zitten op de camping. Bekijk de nieuwste klapstoelen, vouwstoelen, kinderstoelen, relaxstoelen en take a seat!
28 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Test luchtbedden en relaxstoelen op zondag 27 mei
Kamperen is op allerlei manieren goed voor je. Doordat je veel buiten bent voel je je bijvoorbeeld fitter en slaap je beter. Op 27 mei staat bij ons alles in het teken van slapen en relaxen op de camping!
22 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!
Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
14 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!
Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 10 mei staan onze deuren open voor het hele gezin.
7 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Techniekdag bij Obelink op zondag 6 mei
Op zondag 6 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek. Neem een kijkje in de werkplaats, bekijk de nieuwste technische artikelen en laat je adviseren door de specialisten.
30 April 2018
Categorie
Koopzondag
Grillen met Obelink tijdens de BBQ special op 29 april
Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue of ben je benieuwd naar de nieuwste barbecue snufjes en trends? Dan ben je bij Obelink op zondag 29 april tijdens de BBQ special aan het juiste adres.
23 April 2018
Categorie
Koopzondag
Sunshine Sunday op 22 april bij Obelink
Het is nog niet bekend, hoe het weer wordt op 22 april maar bij Obelink schijnt op deze zondag hoe dan ook de zon, want het is Sunshine Sunday!
16 April 2018
Categorie
Koopzondag
Obelink mannendag op zondag 15 april
Het is nog lang geen Vaderdag, maar Obelink gaat de mannen alvast in het zonnetje zetten. En dat geldt niet alleen voor vaders, maar voor alle mannen, groot en klein. Er is namelijk mannendag op de derde zondag in april bij Obelink.
10 April 2018
Categorie
Koopzondag
Zondag 8 april: Obelink familiedag voor jong en oud!
Op zondag 8 april zet Obelink Vrijetijdsmarkt alle kampeerders van jong tot oud in het zonnetje tijdens de Obelink familiedag. Een dag vol met leuke activiteiten voor het hele gezin. Ben jij erbij?
3 April 2018
Categorie
Koopzondag
Tweede paasdag: wandel- en fietsdag!
Op tweede paasdag kun je bij ons terecht voor een dag die geheel in het teken staat van wandelen en fietsen. De lente is officieel van start gegaan, dus tijd om er weer op uit te gaan!
26 Maart 2018
Categorie
Koopzondag
Laden...
Wij gebruiken cookies