Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Beleving tijdens de open zondagen

De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!
Ieder jaar organiseren we vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Dit jaar trappen we het gezellige evenement af op vrijdag 27 december. Drie dagen lang kun je genieten van een uitgebreid programma! Kom jij ook?
5 December 2019
Categorie
Koopzondag
Festivalzondag bij Obelink op 30 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop of Mañana Mañana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd om de nodige spullen in huis te halen!
24 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Open zondag 23 juni: Lekker koel de zomer door!
Wij hebben allemaal producten in ons assortiment om koel en relaxed de zomer door te komen. En precies dat is het motto van zondag 23 juni bij Obelink: “Lekker koel de zomer door”. Kom jij ook?
17 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!
Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
3 Juni 2019
Categorie
Koopzondag
Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!
Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 30 mei staan onze deuren open voor het hele gezin.
30 Mei 2019
Categorie
Koopzondag
Techniekdag bij Obelink op zondag 19 mei
Op zondag 19 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek. Neem een kijkje in de werkplaats, bekijk de nieuwste technische artikelen en laat je adviseren door de specialisten.
10 Mei 2019
Categorie
Koopzondag
Grillen met Obelink tijdens de BBQ special op 5 mei
Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue of ben je benieuwd naar de nieuwste barbecue snufjes en trends? Dan ben je bij Obelink op zondag 5 mei tijdens de BBQ special aan het juiste adres.
28 April 2019
Categorie
Koopzondag
Barbecue special blog banner
Obelink geopend op Tweede Paasdag
Ben jij al klaar voor het nieuwe kampeerseizoen? Op Tweede Paasdag is Obelink Vrijetijdsmarkt geopend en kun je een kijkje nemen in de vernieuwde Obelink.
15 April 2019
Categorie
Koopzondag
Zondag 14 april: Opblaasbare tenten special
Als je goed rondkijkt op de camping dan zie je het steeds vaker: een opblaasbare tent die binnen een paar minuten staat als een huis. Op zondag 14 april staat het bij Obelink Vrijetijdsmarkt in het teken van opblaasbare tenten.
8 April 2019
Categorie
Koopzondag
Zondag 7 april: wandel- en fietsdag!
Op zondag 7 april kun je bij ons terecht voor een dag die geheel in het thema staat van wandelen en fietsen. De lente is begonnen, dus tijd om er weer op uit te gaan!
1 April 2019
Categorie
Koopzondag
Openingsweekend vernieuwde Obelink
30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling.
25 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
De lente komt eraan! Tuinspecial op 24 maart
Wij vieren de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 24 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.
18 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
Laden...