Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Beleving tijdens de open zondagen

Tentenspecial op zondag 25 maart
Is je tent toe aan vervanging of ga je dit jaar voor het eerst kamperen en ben je op zoek naar een nieuwe tent? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Tijdens deze special wordt de nieuwe tentencollectie 2018 in het zonnetje gezet.
19 Maart 2018
Categorie
Koopzondag
De lente komt eraan! Tuinspecial op 18 maart
Wij vieren de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 18 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.
12 Maart 2018
Categorie
Koopzondag
Kampeerliefhebbers opgelet: 11 maart luifelspecial
Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de luifelspecial. Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een luifel ideaal. Ben jij erbij?
2 Maart 2018
Categorie
Koopzondag
Vier de start van het kampeerseizoen met ons!
Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 4 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! Zien we jou daar?
22 Februari 2018
Categorie
Koopzondag
De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!
Drie dagen lang komen eigenaren en medewerkers vertellen wat hun camping of vakantiepark allemaal te bieden heeft. Dé perfecte plek om te oriënteren voor het volgende kampeerseizoen!
11 December 2017
Categorie
Koopzondag
Sla je slag tijdens de last minute sale op 9 juli!
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het nu tijd is om nog even de laatste spullen te scoren! Tijdens de hele week van 5 t/m 12 juli vind je allerlei leuke extra acties in de winkel en online.
30 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
banner beachdag
Kom zondag 2 juli naar de Beach dag bij Obelink!
Tijdens de Beach dag op 2 juli zetten we onze strandspullen in het zonnetje. Van parasols tot koelboxen: voor een dagje naar het strand hebben we alles!
26 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
banner glamping
Zondag 25 juni geopend: Glamping!
Zondag 25 juni is onze megastore geopend met als thema Glamping: lekker luxe kamperen! Met leuke acties en activiteiten maken we er een gezellige dag van.
15 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
banner festivaldag
Kom zondag 11 juni naar de Festivaldag bij Obelink!
Heb jij een festival in de planning en heb je nog campingspullen nodig? Kom dan zondag naar Obelink! We hebben alles voor jouw festivalbezoek: van tenten tot lampen en van stoelen tot oordopjes.
6 Juni 2017
Categorie
Koopzondag
Kom op Tweede Pinksterdag naar Obelink!
Op maandag 5 juni zetten wij Duitse merken in het zonnetje en organiseren we leuke acties en activiteiten zoals live cooking.
26 Mei 2017
Categorie
Koopzondag
amerikaans weekend
Zondag 21 mei Amerikaanse dag & Hemelvaartsdag geopend!
Er komen twee hele leuke open dagen aan bij Obelink: op zondag 21 mei staat alles in het teken van Amerika en op donderdag 25 mei zijn we op Hemelvaartsdag ook geopend. Beide dagen vullen we met leuke activiteiten zoals winacties en live cooking.
12 Mei 2017
Categorie
Koopzondag
Techniekweekend blog banner
Techniekweekend bij Obelink!

Zaterdag 6 en zondag 7 mei is het techniekweekend bij Obelink! We vertellen jullie dit weekend graag alles over de ontwikkelingen op het gebied van techniek.

1 Mei 2017
Categorie
Koopzondag
Laden...
Wij gebruiken cookies