Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Beleving tijdens de open zondagen

De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!
Ieder jaar organiseren we vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Dit jaar trappen we het gezellige evenement af op donderdag 27 december. Drie dagen lang kun je genieten van een uitgebreid programma! Kom jij ook?
5 December 2018
Categorie
Koopzondag
Beachweekend bij Obelink op 7 en 8 juli
Het voorjaar en de zomer hebben ons al behoorlijk verwend met mooi weer en met strandtemperaturen. Hoog tijd om deze heerlijke temperaturen te vieren bij Obelink Vrijetijdsmarkt! In het weekend van 7 en 8 juli staat daar alles in het teken van het strand.
2 Juli 2018
Categorie
Koopzondag
Open zondag 1 juli bij Obelink: Koken op de camping
Het camping leven: De hele dag buiten, leuke contacten met andere mensen, lekker relaxen en alle vrijheid voor de kinderen. En dan is daar nog het koken op de camping. ´Koken op de camping´ is het motto van de open zondag bij Obelink op 1 juli.
25 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Festivalzondag bij Obelink op 24 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol of Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen!
18 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Open zondag 10 juni: Lekker koel de zomer door!
We houden van warme zomerdagen en lauwe avonden - maar soms is het net een beetje te veel en zoeken we verkoeling. In het zwembad, onder een parasol, met een heerlijk koud drankje uit de koelbox of met een ventilator in de tent.
4 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Kom stoelen testen op zondag 3 juni!
Bij Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk staat zondag 3 juni volledig in het teken van lekker zitten op de camping. Bekijk de nieuwste klapstoelen, vouwstoelen, kinderstoelen, relaxstoelen en take a seat!
28 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Test luchtbedden en relaxstoelen op zondag 27 mei
Kamperen is op allerlei manieren goed voor je. Doordat je veel buiten bent voel je je bijvoorbeeld fitter en slaap je beter. Op 27 mei staat bij ons alles in het teken van slapen en relaxen op de camping!
22 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Kom shoppen op Tweede Pinksterdag!
Ben jij al klaar voor je kampeervakantie? Kom je laatste voorbereidingen treffen bij Obelink op Tweede Pinksterdag. Goed voorbereiden is erg belangrijk zodat je niets vergeet en je een goede reis tegemoet gaat!
14 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Obelink Vrijetijdsmarkt op Hemelvaartsdag geopend!
Heb jij zin in een leuk uitje op Hemelvaartsdag? Op donderdag 10 mei staan onze deuren open voor het hele gezin.
7 Mei 2018
Categorie
Koopzondag
Techniekdag bij Obelink op zondag 6 mei
Op zondag 6 mei staat Obelink geheel in het teken van techniek. Neem een kijkje in de werkplaats, bekijk de nieuwste technische artikelen en laat je adviseren door de specialisten.
30 April 2018
Categorie
Koopzondag
Grillen met Obelink tijdens de BBQ special op 29 april
Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue of ben je benieuwd naar de nieuwste barbecue snufjes en trends? Dan ben je bij Obelink op zondag 29 april tijdens de BBQ special aan het juiste adres.
23 April 2018
Categorie
Koopzondag
Sunshine Sunday op 22 april bij Obelink
Het is nog niet bekend, hoe het weer wordt op 22 april maar bij Obelink schijnt op deze zondag hoe dan ook de zon, want het is Sunshine Sunday!
16 April 2018
Categorie
Koopzondag
Laden...
Wij gebruiken cookies