Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Beleving tijdens de open zondagen

Barbecue special blog banner
Obelink geopend op Tweede Paasdag
Ben jij al klaar voor het nieuwe kampeerseizoen? Op Tweede Paasdag is Obelink Vrijetijdsmarkt geopend en kun je een kijkje nemen in de vernieuwde Obelink.
15 April 2019
Categorie
Koopzondag
Zondag 14 april: Opblaasbare tenten special
Als je goed rondkijkt op de camping dan zie je het steeds vaker: een opblaasbare tent die binnen een paar minuten staat als een huis. Op zondag 14 april staat het bij Obelink Vrijetijdsmarkt in het teken van opblaasbare tenten.
8 April 2019
Categorie
Koopzondag
Zondag 7 april: wandel- en fietsdag!
Op zondag 7 april kun je bij ons terecht voor een dag die geheel in het thema staat van wandelen en fietsen. De lente is begonnen, dus tijd om er weer op uit te gaan!
1 April 2019
Categorie
Koopzondag
Openingsweekend vernieuwde Obelink
30 en 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling.
25 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
De lente komt eraan! Tuinspecial op 24 maart
Wij vieren de komst van de lente met een tuinspecial op zondag 24 maart. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen, barbecues en tuinaccessoires.
18 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
Kampeerliefhebbers opgelet: luifelspecial op 17 maart
Op de tweede open zondag van het jaar is het tijd voor de luifelspecial. Voor de kampeerder die graag met de caravan of camper rondtrekt, is een luifel ideaal. Ben jij erbij?
11 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
Zondag 10 maart: Obelink voortentenspecial
Op de tweede open zondag van dit jaar is het tijd voor de voortentenspecial! De collectie van 2019 staat inmiddels klaar in de Obelink showroom. Kom jij een kijkje nemen?
4 Maart 2019
Categorie
Koopzondag
Vier de start van het kampeerseizoen met ons!
Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 3 maart vieren wij de start van het kampeerseizoen met de allereerste open zondag van het jaar! Zien we jou daar?
18 Februari 2019
Categorie
Koopzondag
De Obelink Vrijetijdsbeurs op 27, 28 & 29 december!
Ieder jaar organiseren we vlak na Kerstmis de Obelink Vrijetijdsbeurs. Dit jaar trappen we het gezellige evenement af op donderdag 27 december. Drie dagen lang kun je genieten van een uitgebreid programma! Kom jij ook?
5 December 2018
Categorie
Koopzondag
Beachweekend bij Obelink op 7 en 8 juli
Het voorjaar en de zomer hebben ons al behoorlijk verwend met mooi weer en met strandtemperaturen. Hoog tijd om deze heerlijke temperaturen te vieren bij Obelink Vrijetijdsmarkt! In het weekend van 7 en 8 juli staat daar alles in het teken van het strand.
2 Juli 2018
Categorie
Koopzondag
Open zondag 1 juli bij Obelink: Koken op de camping
Het camping leven: De hele dag buiten, leuke contacten met andere mensen, lekker relaxen en alle vrijheid voor de kinderen. En dan is daar nog het koken op de camping. ´Koken op de camping´ is het motto van de open zondag bij Obelink op 1 juli.
25 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Festivalzondag bij Obelink op 24 juni
De eerste festivals van het seizoen zijn al geweest, zoals Pinkpop, Oerol of Manana Manana. En er staan nog heel wat leuke en spannende festivals op het programma. Hoogste tijd de nodige spullen in huis te halen!
18 Juni 2018
Categorie
Koopzondag
Laden...
Wij gebruiken cookies