Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Ontdek steeds weer nieuwe campings

Obelink Kampeer Academy blog banner
Meld je aan voor de gratis Obelink Kampeer Academy!

Ben jij een beginnende kampeerder en wil je goed voorbereid je eerste kampeeravontuur ingaan? Kom dan op 16 en 17 juni naar de gratis Obelink Kampeer Academy bij Marveld Recreatie in Groenlo.

23 April 2018
Categorie
Campings
Camping Het Wieskamp: ontdek het nationale landschap
Winterswijk in de Achterhoek is het bezoeken waard! Niet alleen voor een dagje Obelink, maar ook om het gezellige centrum en het prachtige buitengebied. Het hele buitengebied is uitgeroepen tot Nationaal Landschap, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het centrum is gezellig toeristisch en de zaterdagmarkt behoort tot één van de besten van Nederland. Mark van Dam van Camping Het Wieskamp vertelt met trots over zijn camping.
19 Juni 2014
Categorie
Campings
Camping Boomans: perfecte uitvalsbasis om de Achterhoek te ontdekken
Camping Boomans is gelegen in het prachtige Achterhoekse landschap, tussen Aalten en Winterswijk. Het is een kleinschalige camping met tien toeristische plaatsen, verscholen tussen de bossen, oude boerderijen, beekjes en kronkelende landweggetjes. Hier kun je heerlijk genieten van de rust en de natuur. In de directe omgeving ligt het boekenstadje Bredevoort en de Slingeplas. De plaatsen op camping Boomans zijn allemaal voorzien van elektriciteit en een watertappunt ligt centraal op het veld. Wim en Inge Legters van Camping Boomans vertellen over de faciliteiten op de camping, over bezienswaardigheden in de omgeving van de camping en verhuur. Ook hebben ze een speciale actie in petto voor campers.
28 Mei 2014
Categorie
Campings
Camping IJsselstrand en Zwarte Schaar: ideaal voor watersporters en vissers
Camping IJsselstrand en Camping Het Zwarte Schaar liggen direct aan het water bij de afgesloten tak van de IJssel in Doesburg tussen de Veluwe en de Achterhoek. Hierdoor zijn beide campings een ideale plek voor vissers en watersporters aangezien ze ook een jachthaven hebben en een mooi zandstrand. Werner Takkenkamp licht toe, waarom beide campings een goede keus zijn en tevens een prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te leren kennen.
13 Mei 2014
Categorie
Campings
Camping Natuurdomein De Landerije
Camping Natuurdomein De Landerije: paradijs voor natuurliefhebber en rustzoeker
De Kop van Overijssel herbergt vele onbekende plaatsjes. Eén daarvan is Basse, gelegen in een glooiend landschap - ontstaan in de ijstijd -, tegen het unieke natuurgebied van het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze twee Nationale Parken worden in één adem genoemd omdat ze letterlijk in elkaar “overlopen”. De grootte van het gebied en de variatie in het landschap biedt enorm veel mogelijkheden voor de actieve recreant om er op uit te gaan: lopend, fietsend, varend, of met de auto.
8 April 2014
Categorie
Campings
Laden...