Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Wandelen in de herfst blog banner

Wandelen in de herfst

Woensdag, 14 Oktober 2015

Had jij ook zo'n heerlijke zomer? Lekker buiten zijn, de barbecue aan, voetjes in het water. Die tijd is helaas voorbij... Het zwembad is opgeruimd, de lange kleren zijn al weer een paar weken aan. Ik tuur uit het raam. Het is grijs en grauw en het motregent. Da's even wennen, maar aan de andere kant, dat is wat ik aan ons land zo fijn vind: de seizoenen. Elke seizoen heeft wel iets moois, vind je ook niet? Het is nu herfst, maar dat wil niet zeggen dat je binnen moet gaan zitten met de kachel hoog. Nee joh, ga er op uit!


Prettige wandelkleding

Vaak zijn de eerste herfstdagen nog heel aangenaam. Een nog lekker warm laagstaand zonnetje, oranjerode luchten. Maar ook als het koud en guur weer is, kun je er heerlijk op uit om te wandelen, want per slot van rekening kun je je daar prima op kleden. In onze Megastore hebben mijn collega's de nieuwe najaarscollectie al mooi uitgestald in de sport/outdoorafdeling. En wat hebben ze leuk ingekocht! Lekkere warme truien, zachte fleecevesten, handige softshells en echt de fijnste jassen. Ook hoeden en petten en warme laarzen vind je volop.


Hoe je prettig wandelt lees je trouwens in ons blog 4 praktische tips voor aangenaam wandelen dat we al eerder plaatsten.


Lekker lopen

Prettige kleding is belangrijk, maar goede schoenen moeten eigenlijk bovenaan jouw prioriteitenlijstje staan. Draag je goede schoenen, dan krijgen je voeten ondersteuning en balans en dat is fijn wandelen en het is bovendien comfortabel! We hebben verschillende soorten wandelschoenen in ons assortiment. Van lichtgewichtstappers tot speciale bergschoenen die het wandelen op heuvelachtig terrein vergemakkelijken.


Uiteraard hebben wij wandelschoenen voor dames en heren en voor smalle en brede, grote en kleine voeten. Wandelschoenen heb je in verschillende prijscategorieën. Bij Obelink koop je jouw wandelschoenen naar jouw wens, passend bij jouw voeten en budget. Je kunt wandelschoenen bij ons online bestellen. Wil je de wandelschoenen kunnen voelen en voor de aankoop passen, kom dan naar onze Megastore. Daar kun je in alle rust wandelschoenen passen, zodat je meteen de juiste keuze maakt.


Voetscan door specialist

Als je naar onze Megastore komt om wandelschoenen aan te schaffen, laat dan ook een Footscan maken. Mijn collega's van de Sport-/Outdoor-afdeling kunnen jouw voeten analyseren, zodat jij het beste schoenadvies krijgt voor jouw doel. Vanzelfsprekend kun je dan jouw passende schoen meteen uitproberen.


Buiten genieten

De natuur is echt op z'n mooist nu. De boombladeren hebben de mooiste kleuren. Vooral de overloop van de kleuren is prachtig. En omdat de zon in dit deel van het jaar al best laag staat, krijg je een heel bijzondere lichtinval. De herfst is ook paddenstoelentijd. Paddenstoelen spreken tot de verbeelding, helemaal voor kinderen. Spot met hen de vliegenzwammen en elfenbankjes. Enne, vergeet vooral niet om foto's te maken!


Hoe ga jij er eigenlijk op uit in de herfst?

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...