Bestellen in 3 eenvoudige stappen

Verbouwingsupdate: Obelink in een nieuw jasje

Donderdag, 7 Februari 2019

Als je in de afgelopen maanden bij ons in de winkel bent geweest of je volgt ons op social media dan heb je het vast al wel gezien: wij zijn aan het uitbreiden! Er wordt niet alleen gewerkt aan een nieuwe afdeling, maar de hele winkel wordt in een nieuw jasje gestoken. Ben je benieuwd wat er allemaal verandert dit seizoen? Lees dan snel verder.De Obelink camperhal

De grootste verandering dit seizoen is de komst van de nieuwe camperhal. Momenteel wordt er hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Je kunt daar straks campers bewonderen van de merken Dethleffs en Sunlight en natuurlijk mogen de bijbehorende technische accessoires van Fiat Ducato niet ontbreken. Naast de nieuwe merken, vind je straks ook ons aanbod vouwwagens en caravans op deze afdeling.


Benieuwd wanneer je deze nieuwe hal kunt gaan bekijken? Houd dan onze social media kanalen in de gaten!


(Voor)tenten en luifels

Met de komst van de nieuwe camperafdeling wordt het ook tijd voor een herindeling van de andere afdelingen. Naast de campers, vouwwagens en de caravans, worden ook de luifels en voortenten samengevoegd op één afdeling (hal 7.1). Daarnaast heeft de tentenhal er ruimte bijgekregen, waardoor we nog meer plek hebben voor de tenten in onze showroom (hal 3/4/5).Restaurant

Bij een dagje shoppen, hoort natuurlijk lekker eten. Ook in het restaurant hebben we niet stil gezeten. Er is namelijk een afwasband geïnstalleerd en de spoelkeuken is vernieuwd: plaats je dienblad op de band en hij gaat door de compleet nieuwe wasstraat. Ook de sapbar heeft een nieuwe look gekregen en het menu is aangevuld met heerlijke nieuwe lekkernijen.


Routing

Bang om te verdwalen door alle veranderingen? Dat is niet nodig: ook de winkelroute is aangepakt. De wandelgangen zijn breder en de entree is ruimtelijker ingericht zodat er een snellere doorgang is op drukke dagen. Gezien de grootte van de winkel is het natuurlijk fijn om te weten waar je je bevindt en hoe je bij de gewenste afdeling komt. Er is nu een duidelijke route te volgen, die het shoppen voor jou nog leuker maakt.Kortom, genoeg veranderingen voor het nieuwe kampeerseizoen! Nieuwsgierig geworden? Kom vooral een kijkje nemen!

Reacties

B
"Zal vast een mooie winkel worden, maar waar is dat dan!!!?? "
"Hoi Bert, onze winkel is in Winterswijk, Gelderland. Groetjes, Team Obelink." Antwoord Obelink
MS
"Beste mensen.
Wij waren afgelopen vrijdag in uw winkel.
Helaas was er nog geen prospectus van 2019.
Er werd verteld dat dat later komt.
Is het mogelijk dat u er een naar ons adres stuurt..
Wij snuffelen graag in uw blad.
Alvast bedankt.
Ons adres is:
Ruud en Marij Staps
Diepenbrocksingel 25
5144 XA Waalwijk. "
Laden...
Wij gebruiken cookies