Bestellen in 3 eenvoudige stappen
Relaxen doe je zo blog banner

Relaxen doe je zo!

Donderdag, 25 Juni 2015

Door de drukte van alle dag loop je jezelf wel eens voorbij. Herken je dat? Tijd om een relaxdag te plannen. Houd de weersverwachtingen in de gaten, want relaxen is echt fijner met goed weer, en plan een dagje “ik-tijd”. Hopelijk werkt je baas een beetje mee ;-). Voor een heerlijke relaxdag hoef je de deur echt niet uit. Nee, vermijd de file of het drukke stadsverkeer en relax gewoon thuis. Obelink heeft daarvoor heel fijne artikelen in het assortiment. Zo'n dagje relaxen voelt als een minivakantie en reken maar dat je er na zo'n dagje weer goed tegenaan kunt. Ik deel míjn ideale relaxdag met je.


Lezen in relaxstoel of lounger

Na een rondje hardlopen en een verkwikkende douche ga ik eindelijk dat spannende boek maar eens lezen dat al weken op mij wacht. Maar waar zal ik me eens installeren? In een relaxstoel als de Lafuma Futura Air Comfort New Acier of een ligbed of lounger? Ook wel heel relaxed. De CamPart Lounger textileen zie ik wel in mijn tuin staan. Oh, ik kan bijna niet kiezen.


Siësta in the sun

Bij een perfecte relaxdag hoort ook een siësta. Daarvoor hang ik me fijn een hangmat op. In mijn tuin heb ik geen 'goede' bomen om een hangmat aan te bevestigen, dus ik heb ook een hangmatstandaard. Even een halfuurtje tot een uurtje dutten en ik ben weer helemaal klaar voor de rest van de dag. De hangmat San Bar bl/be/gr vind ik wel tof. Daarin zie ik mezelf wel liggen.


Afkoelen in het zwembad

Als mijn kinderen uit school komen, zet ik voor hen (en ook voor mezelf natuurlijk) het zwembad op. Heb je een grote(re) tuin, dan past daarin natuurlijk een groter zwembad. Misschien zelfs wel één die het hele warm-weer-seizoen kan blijven staan, zoals de Intex Frame Pool 305 of de Intex Frame Pool 260. In onze Megastore heb je nog veel meer keus uit zwembaden dan in de webshop. Om de kinderen niet de hele tijd aan de zon bloot te stellen, hang ik een tarp over het zwembad.


Barbecueën en daarna maakt de vaatwasser alles schoon

Tegen de avond gaan we lekker barbecueën. Soms komen er vrienden op bezoek, maar met ons vieren is het ook heel gezellig. Barbecueën kun je gerust de hele avond volhouden. Lekkere salades erbij, wijntje of een koud biertje. Maar het nadeel van de barbecue is altijd die schoonmaak. Als je niet met bakjes werkt, dan koekt vlees of vis snel aan het rooster vast. Daarop heeft Campingaz iets bedacht, dat je veel werk uit handen neemt. De 3- en 4-serie van de buitenkeukens van Campingaz zijn uitgerust met onderdelen die in de vaatwasser kunnen. Eigenlijk is het zo dat je alle onderdelen die vies worden, los kunt halen en in de vaatwasser kunt stoppen. Heel relaxed dus.


Ontspannen in de spa

Wanneer de tafel is afgeruimd en het wat frisser wordt, duiken we nog lekker de spa in. Met ons vieren passen we daar prima in. Echt zoooo lekker. Hij is instelbaar van 20º tot 38º C. Als we dan lekker warm gebubbeld zijn, hop heerlijk opgewarmd het bed in. Dan droom ik verder van mijn relaxdag. Want helaas was deze dag een droom, want ik heb deze producten niet zelf, dus het blijft voor nu nog mijn ideale, maar nog niet waargemaakte dag. Maar hé, dromen moet je hebben toch?


Op welke manier relax jij?

Reacties

Geen reacties aanwezig

Laden...