Bestellen in 3 eenvoudige stappen
banner truma level control

Meet de inhoud van je gasfles met de Truma LevelControl

Maandag, 9 Oktober 2017

Misschien is het jou wel eens overkomen: Je bent lekker aan het barbecueën en opeens wordt de pret verstoord omdat je gasfles leeg is. Een gasfles bevat geen meter waarmee je kunt nakijken hoe vol je gasfles nog zit. Hoe weet je dan hoe vol je gasfles zit? Er zijn tientallen trucjes om dit te ontdekken, maar zeker weten doe je het vrijwel nooit. Daar komt verandering in! Met de nieuwe Truma LevelControl ben je via je smartphone altijd op de hoogte hoe vol je gasfles zit en zie je exact wanneer je gasfles toe is aan vervanging.


De Truma LevelControl

De handzame en lichte Truma Levelcontrol breng je aan de onderkant van je gasfles aan. Vervolgens berekent de inhoudsmeter via ultrasoon het vulpeil van je gasfles. De Truma LevelControl stuurt vervolgens informatie door naar het Truma iNet, die het via bluetooth weer naar je telefoon kan sturen. In de gratis Truma app kun je o.a. zien hoe lang je nog met je gasfles kunt doen en wat de inhoud van de fles is. Een lege gasfles zonder dat je het doorhebt, is hiermee verleden tijd! Wij zetten de grootste 4 voordelen van de Truma LevelControl voor je op een rij:

  • Geeft precies aan hoe lang je nog met de gasfles kunt doen.
  • Direct klaar voor gebruik en makkelijk via je smartphone te bedienen.
  • Makkelijke installatie: je brengt de magneet onder de gasfles aan.
  • Te gebruiken voor alle gangbare Europese stalen en aluminium gasflessen.

Dankzij de mooie techniek, is er geen ingewikkelde installatie nodig. De Truma LevelControl werkt op batterijen en is na verbinding met de iNet box gelijk te gebruiken! Op deze manier zit je nooit zonder gas en weet je precies op welk moment het tijd wordt om de fles te wisselen.


Zou jij de Truma LevelControl gebruiken? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Reacties

CL
"Dit lijkt mij zeer interessant maar de aanschaf ervan hangt natuurlijk wel van de prijs af van dit toestelletje."
A
"Best handig denk ik. En dan voor de prijs van een gasfles!
Heeft ook een nadeel! Nu controleer ik de fles met slang en de koppeling en de inhoud en met de app zie ik dat allemaal niet meer . Dat heet gemakzucht!!!??!"
TW
"Tijdens de vakantie met onze camper heb ik al eens een keer zonder gas gezeten. Je kunt natuurlijk zeggen:"Eigen schuld, dikke bult", maar het kan je zomaar overkomen zonder dat je er erg in hebt. Deze Truma Level Control lijkt mij hiervoor een heel goed hulpmiddel. Maar ja, het is natuurlijk ook interessant en belangrijk om de prijs te weten."
A
"Als je daar ook een Truma iNet box voor nodig hebt dan wordt de totale prijs ergens rond de 700 euro , vrij prijzig voor zo een gadget."
AD
"Heel handig. Maar afhankelijk van de prijs. Ook de in Delft ontwikkelde app voor bandenspanning, waterpas etcetera. Is veel te duur. (bij elkaar ca € 300) "
JK
"Hangt v D prijs af. Lijkt me zeer handig"
F
"Of ik hem zou willen aanschaffen hangt helemaal van de prijs af. Ik hou wel van automatisering in mijn camper. Maar ik wil hem liever op 12V ipv batterijen."
M
"alles zal afhangen van de prijs"
J
"Leuk ding en best handig denk ik, maar of het de aanschaf waard is is afwachten."
RN
"Als ie niet te duur is zou ik hem gebruiken. Bést handig!!"
Laden...